Manolo logotype

Original-Penguin
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Original-Penguin

Modenytt 4/12

Tillskott: Göteborgsbutiken Fever lanserar efter 10 år som fysisk butik nu en webshop. Med märken som Commes Des Garcon Play, Maharishi, Julian Red, Our Legacy och Mackintosh erbjuder butiken ett utbud av såväl välkända som unika varumärken.

Tre snygga höstbyxor

Inför hösten är det ett utmärkt tillfälle att bredda sin garderob för att få lite mer inspiration på morgonen. Nya byxor kommer man långt med, och de kan pigga upp dina trötta överdelar på ett enkelt sätt. Vi valde ut tre par byxor ur höstshoppingen som vi tyckte stod ut ur mängden.

En originell pingvins återkomst

New York, 50-talet. En av Munsingwears säljare får syn på en flock pingviner i ett skyltfönster hos en konservator. Han går in och köper en av de uppstoppade fåglarna. Fågeln blir sedermera maskot och logga till ett av tidernas största sportmärken. Munsingwear var från början ett företag som ägnade dagarna åt att göra underkläder och förse militären med kläder. Men efter historien om pingvinen och lanseringen av den första golfskjortan - "55" - blev företaget en grundpelare och pionjär inom sportklädesbranschen. Intresset för märket dalade en bit in på 80-talet, och gjorde sen inte mycket väsen av sig fram till 2001 då Chris Kolbe, tillsammans med Perry Ellis, bestämde sig för att återuppta märket. Manolo.se tog ett snack med Kolbe, Original Penguins nuvarande chef:

Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Leffot

Edward Green Galways in Utah

Läs mer

Permanent Style

How great things age: Gieves & Hawkes...

Läs mer

Shoegazing

Bilden – Solblekta skor

Läs mer

Hodinkee

Just Because: A Clock Designed To Run...

Läs mer

The Armoury Lightbox

World champion of shoe shining...

Läs mer

Skoaktiebolaget

Skoaktiebolaget - John Lobb By Request...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen