Manolo logotype

Opening-Ceremony
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Opening-Ceremony

Manolos stilguide till New York

Det är lätt att älska New York. Inte minst som stilstad. Mixen mellan sport, avantgarde och välskräddat gör detta till en helt unik plats som ständigt inspirerar och influerar. Manolo har med fokus på Manhattan valt ut sina favoriter i en av världens kanske främsta stilstäder.

Den stickade blazern

Den stickade blazern tar begreppet lediga kavajer till sin absoluta spets. Riktigt konservativa vägrar med största sannolikhet att ens kalla detta för kavajer. Men kalla det vad ni vill - snyggt är det.

Modenytt 07.07.09

Benetton uppdaterar för hösten sitt utbud av kashmirtröjor, som för den som söker efter enklare kashmirtröjor till ett lägre pris kan vara ett bra alternativ. De v-ringade tröjorna kostar 1379 kr, medan polomodellen kostar 1099 kr. Finns i en rad olika färger.

Axplock 25.06.09

I rådande reatider har Manolo sonderat bland nätets enorma utbud. Här tio snygga plagg och accessoarer.

Nätkoll 16.04.09

Det har blivit dags att sondera bland nätbutikernas enorma utbud. Denna vecka med fokus på ledig semesterstil.

Vårskorna / Färgstarka Ökenkängor

Skofärg behöver inte innebära ett val mellan brunt och svart. Vårens något tunnare ökenkängorna gör sig riktigt bra i färgstarka kulörer. Här tio olika exempel.

Nätkoll 28.03.09

De svenska märkena öppnar en efter en butik i egen regi. Senast i raden är Rickard Lindqvist, som med foten i klassiskt skrädderi och med fokus på mönsterkonstruktioner skapar ett helt unikt formspråk. Intressanta detaljlösningar och fina materialval.

10 x Vårbrogues

Axplock 19.02.09

Butikerna fortsätter att fylla på med vårkollektionerna. Här ett axplock från nätets enorma utbud.

Inspiration Vårjackor

Våren innebär inte bara ofodrade kavajer och lätta ytterrockar. Många ser fram emot att kunna ta fram garderobens lätta vårjackor. Och för de som står i valet inför att köpa en jacka för kommande säsong följer har lite inspiration.

Blue Steel

Blått lever en undanskymd tillvara under höst- och vinterhalvåret. Istället bär vi murriga nyanser av svart och grått. Total idioti. Blått ger både djup och elegans.

Veckans Outfit - Duffel

Duffeln utgör själva basen i veckans outfit. En sammansättning av i grunden väldigt klassiska plagg, men i ett något modernare utförande. Men också en klädsel för vitt skilda åldrar.

Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

Our first Hong Kong Symposium – please...

Läs mer

Shoegazing

Nyhet – Gaziano & Girling lanserar ny...

Läs mer

Hodinkee

Found: A Longines Retail Display Case...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen