Manolo logotype

Officine Panerai
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Officine Panerai

Fredagsinspiration - Italienskt avslappnat

Idag har vi valt att titta närmare på en avslappnad tolkning av italienskt kavajbärande. Med mättade toner av beige, grått och orange där materialen får tala för sig själv och som kompletteras med täckväst i dun: ett ledigt ytterplagg för milda vinterdagar.

Klockarmband del 1

På samma sätt som ett par skor rundar av och ramar in klädseln har klockan sitt armband – en detalj som likt skorna gynnas av bra material, underhåll och personliga val. I en ny artikelserie kommer Manolo att titta närmare på klockarmbandet, först ut det vanliga skinnarmbandet.

Klockvärldens 25 klassiker - Officine Panerai Luminor

Tidigare har vi nämnt Audemars Piguet Royal Oak Offshore som en av trendsättarna när det blev populärt med stora klockor. Ännu viktigare var ett, fram till då, okänt italienskt märke; Officine Panerai.

Klocktrender - Mindre storlekar

Klockor är ett ämne vi på Manolo varit relativt dåliga på att bevaka. Som en av garderobens kanske viktigaste accessoarer är det därför på tiden att ge ämnet det fokus det förtjänar. Därför är vi extra glada att idag kunna presentera första artikeln från klockexperten Mikael Englund, som bland annat driver Klockbloggen på Kingmagazine.se, och som framöver kommer skriva om klocktrender och stilfulla armbandsur här på Manolo. Först ut storleken på klockan där det efter flera år av storlekshets nu tycks ske ett trendbrott.

Fritidsklockan

Det går verkligen att diskutera relevansen i begreppet fritidsklockor. Samtidigt är sommaren den period på året där det ett komplement till det städade businessuret känns som mest relevant. Manolo har valt ut några fritidsklassiker.

Välklädda Dykarur

Dykarur förknippas vanligtvis med blaffig design där funktion klart står över diskretion. Men det finns undantag som lämpar sig lika väl till våtdräkten som kostymen. Här åtta exempel.

Veckans Outfit nr 24

Veckans outfit inspirerar denna fredag till en något festligare stil. En enkel färgskala som aldrig blir fel. Elegant välklätt utan att vara övermatchat.

Stilfulla armbandsur

Sparsmakat är det nya bling bling. En genomtänkt och sofistikerad klädsel kräver ett lågmält armbandsur som fullbordar klädseln framför att stjäla all uppmärksamhet.

Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

The best cloths of Spring/Summer 2019

Läs mer

Shoegazing

Inför London Super Trunk Show 2019

Läs mer

Hodinkee

HODINKEE Radio: Baselworld 2019...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen