Manolo logotype

nom-de-guerre
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om nom-de-guerre

5 x vaxat

Funktion för hela året. Vaxade jackor erbjuder svårslaget skydd mot regn och blåst. Manolo har valt ut fem moderna tolkningar av detta klassiska plagg.

15 x reafynd

Januarirean sänker priserna ytterligare. Även om det börjar bli rätt utplockat finns fortfarande hopp om fynd. Här 15 tips.

Inspiration stickat

Förra veckan efterfrågades inspiration för stickade tröjor. Ett plagg helt rätt för årstiden. Denna lördag bjuder därför på 10 stickade tröjor.

Designsamarbeten x 5

Samarbeten mellan olika varumärken utgör knappast någon större revolution inom dagens modelandskap. Även om resultaten ofta är väldigt varierande är det spännande att se hur två märken kan påverka varandra. Här fem exempel.

Veckans Outfit – Safari

En säkert återkommande trend varje vårsäsong är safaristilen. Inte bara är stilen praktisk och tacksam för alla kroppstyper, utan den lämnar även stort utrymme för egna tolkningar. För ingen vill se ut som en karbonkopia av modemagasinens fotosessioner.

American Workwear

Tiden då mode var något glammigt känns närmast bortblåst. Flärdens sista utpost, Lars Wallin, försöker febrilt klä den svenska mannen i glansiga tyger och festmönstrade slipsar. Vi riktar dock betydligt hellre blicken över atlanten där det betydligt ruffare amerikanska modet forsätter att växa.

New York-tips: Nom de Guerre

Mitt på Broadway i New York ligger Nom de Guerres enda Manhattan-butik. Men den är inte lätt att hitta till. Passerar man bara butiken så hittar man inte den, eftersom den inte har något skyltfönster. Av den enkla anledningen att den ligger underjord. Som att du ska gå ner till tunnelbanan går du ner till Nom de Guerres butik. Det enda som förtäljer om butikens lokalisering är en skylt i marken.

Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

Ciro Zizolfi bespoke tweed jacket...

Läs mer

Shoegazing

Fördjupning – Hur skor veckas

Läs mer

Hodinkee

H10: Livestream: 10 Years Of HODINKEE –...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen