Manolo logotype

NN07
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om NN07

Hugo Stockholm

Stockholms utbud av välklätt herrmode koncentreras ofta till innerstaden och Östermalm. Ett av undantaget är Hugo som förser Kungsholmenborna med välsydd konfektion i modernt snitt.

Agassi

Agassi i Sollentuna bjuder vid sidan av välkända modemärken och toppkonfektion från bland annat Antichi Telai, Mabro och Luciano Barbera på en rad handplockade specialisttillverkare. Butiken fokuserar främst på italienskt mode, men med såväl skandinaviska som brittiska och amerikanska inslag. Som agent för Mabro har de även en stor erfarenhet av måttsytt från den toskanska kostymtillverkaren.

Veckans Outfit nr 49

För att spinna vidare i gårdagens artikel kommer här en outfit med duffeln som utgångspunkt. En lättburen klädsel för en ledig dag på stan eller för söndagspromenaden.

Veckans Outfit nr 39

Förra veckan utlovades en helsvart klädsel. Det blev lite motsatsen faktiskt. Samtidigt, höstsäsongen lär inte lida av lite färg.

Veckans Outfit nr 36

Casual Essentials

Ingen kan klä upp sig i kostym varje dag. Manolo tipsar om ledigt stilfulla plagg för hösten.

Preppy Wednesday

Bildinspiration: Preppystilen är en ständigt återkommande inspirationskälla. Vissa lär ha tröttnat, medan andra verkligen börjar finna tjusningen med stilen. Manolo ger sin tolkning.