Manolo logotype

Nitty Gritty
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Nitty Gritty

DelSiena for Nitty Gritty

Den mellanblå skjortan har varit i fokus här på Manolo tidigare och det är onekligen ett av de mest underskattade valen i garderoben. Något mindre formellt än den ljusblå och vita men fortfarande med en ljusare ton än den mörkblå eller grå kavajen. I dagens inlägg fokuserar vi på samarbetet mellan den prisvärda italienska skjorttillverkaren DelSiena och södermalmsbutiken Nitty Gritty.

Trickers for Nitty Gritty Burnished Chukka Boot

Utbudet av Chukka boots som inte är i brun mocka lämnar helt klart en hel del att önska. Perfekt till vårens intåg har Nitty Gritty tillsammans med brittiska Tricker's tagit fram en version i cognac-färgat kalvskinn som verkligen visare på chukka bootsen mångsidighet.

Lundhags NG 20th Anniversary city trek boot

För att fira sitt 20 års-jubileum har Stockholmsbutiken Nitty Gritty gått samman med sex klädmärken och skapat en specialkollektion limiterade produkter. Efter samarbete med Stone Island, Fred Perry och Levi's står nu svenska Lundhags på tur med en helt unik sko- och gummistövel-hybrid.

DelSiena for Nitty Gritty

Alla skjortfantaster som gråter blod över rådande skjortmode med kontrasterande knappar och blommiga kragfoder lär glädja sig över Stockholmsbutiken Nitty Grittys eleganta samarbete med anrika italienska skjorttillverkarna DelSiena. För varför krångla till det?