Manolo logotype

new-balance
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om new-balance

Sommarens 10 snyggaste sneakers

Det kan ibland finnas en missuppfattning att om man älskar randsydda kvalitetsskor i skinn så skall man närmast ogilla sneakers. Detta tycker vi är så långt ifrån sanningen man kan komma. Varje sko i garderoben fyller sin funktion och sneakers är ett utmärkt exempel på detta. Däremot ligger vårt huvudsakliga fokus fortfarande på kvalitet, hantverk och konstruktion vilket påverkar våra val av sommarens 10 snyggaste sneakers.

5 x Sneakers

Visst har vi en förkärlek till randsydda skor i skinn och mocka här på Manolo men i takt med att våren närmar sig på allvar finns det definitivt möjlighet att se över ledigare alternativ i skoväg. Till ett par ljusa bomullsbyxor, jeans eller varför inte shorts på semestern gör sig sneakers ofta utmärkt för en bekväm och ledig stil.

Sommarens sneakers 2012

För en icke-insatt kan sneakersvärlden framstå som rena djungeln. I en uppsjö av limiterade upplagor och designsamarbeten är det verkligen en tuff uppgift att hitta rätt modell för sin egen stil. För ett reda ut ämnet något har Manolo valt ut sina favoriter för säsongen.

5 x Runners

Löpning har blivit något av en folkrörelse. Något som inte minst avspeglar sig inom skomodet där löparinspirerade modeller blivit allt vanligare även till vardags. Manolo har valt ut fem favoriter.

New Balance, Made in the UK

Den som vill komplettera sin skogarderob av klassiska läderskor med ett par ledigare sneakers sneglar med största sannolikhet mot tidlösa modeller som Converse Allstar eller Adidas Stan Smith. Ett något ovanligare men minst lika stilfullt alternativ är någon av New Balance klassiska modeller, vars retroinfluerade estetik och höga krav på komfort skapat en hängiven anhängarskara.

Snygga Träningskläder

Snygga träningskläder är inget som direkt växer på träd. Antingen får man satsa på det estetiska, men får då inte funktionerna, eller så satsar man på funktionerna och ser då ut som en kille vars favoritaccessoar är en pulsklocka. Med andra ord - de flesta träningskläder som är funktionella är oftast ganska fula. Manolo har satt ihop en liten outfit med hyfsat prisvärda och hyfsat snygga träningskläder, och vi hade nog en joggingtur i Central Park i bakhuvudet, snarare än en runda på ett gym i Södertälje.

Så snörar du dina skor rätt

Att bra skor är en investering för att undvika ryggproblem är allmänt känt. Men ibland räcker det inte med att ha rätt skor - vissa problem kräver andra typer av lösningar. Ett bra tips är att titta på hur dina skor är snörade, det kan nämligen vara boven i dramat. Och detta har skotillverkaren New Balance tagit fasta på.

Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

Hermes silk printing, Lyon: Factory...

Läs mer

Shoegazing

Inför London Super Trunk Show 2019

Läs mer

Hodinkee

First Photos: The Bulgari Octo...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen