Manolo logotype

Mauro-Grifoni
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Mauro-Grifoni

Casual Shirts

Om sommargarderoben har linneskjortor är lediga skjortor för vintern långt ifrån lika självklart. Kanske starkast förknippad med säsongen är flanellskjortor som snarare närmar sig tjocktröjor än ett alternativ till lediga skjortor för att bära under tröjan eller kavajen. Här, ett urval bland tvättade oxfordskvalitéer och ull-blandingar.

Skepparkavajen

Jakten efter det perfekta ytterplagget har kommit till skepparkavajen. Ett plagg som stilfullt skyddar mot vind och regn. Tillräckligt långt för att täcka kavajen. Tillräckligt mycket attityd för att bära till slitna jeans och t-shirt. Manolo har valt ut några favoriter.

Försmak, Ytterrock

Det har inte riktigt blivit säsong för tyngre ytterrockar. Men som alltid med plagg som innebär en stor investering är det viktigt att sonderna marknaden i god tid. Här lite inspiration.

10 x skjortfynd

Skjortor går det aldrig att få nog av. Med lite tur går det att göra bra fynd bland nätbutikernas enorma utbud av rea-varor. Här 10 tips.

Axplock 25.06.09

I rådande reatider har Manolo sonderat bland nätets enorma utbud. Här tio snygga plagg och accessoarer.

Veckans Outfit nr 9

Veckans outfit anammar finn-ett-fel-mentalitet. Överlag en sofistikerad kombination och sobra färger, med undantag för en detalj som utgör ett svårslaget bevis på bärarens självdistans. Efter önskemål bjuds det denna vecka dessutom på en klädsel för er kvinnliga läsare.

Höstkoll Göteborg 2007

Hösten har på allvar kommit till Göteborg. Med det följer naturligtvis en obligatorisk butikskoll. Och vid sidan av att vara den del av landet där det i särklass ägnas mest energi åt att artikulera bokstaven Ö börjar klädutbudet i Göteborg bli något att räkna med.