Manolo logotype

Mastai Ferretti
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Mastai Ferretti

Historien om Thomas Mason

Att välja skjorta är ofta ett val mellan olika skjorttillverkare. Men lika viktigt som vem som sytt skjortan är vem som levererat tyget. Ett av de kändare väverierna, vars varumärke blivit något av en kvalitetsstämpel, är Thomas Mason.

Hans Allde

Det är äntligen dags att köra igång butikskollen där vi kommer att lista Sveriges bästa stil- och modebutiker. Först ut i listan, som kommer att uppdateras kontinuerligt här under hösten, är en sann stilinstitution i Stockholm – Hans Allde.

Look Sharp

Stilinspiration: Det har varit mycket casualbetonat mode på senaste. Dagens artikel fokuserar tvärtom på knivskarpt powermode. Kompromisslöst välklätt med finess.

Businessmode i vår

Varje säsong tar vi en närmare titt på businessmodet. För den som vill bygga upp eller komplettera jobbgarderoben kommer här lite inspiration från årets kollektioner.

J.Lindeberg AW 2010

På tal om svenska märken som genomgår en totaltransformering. J.Lindeberg utvecklar med sin kommande höstkollektion, den andra under chefsdesignern Pierangelo D'Agostins ledning, ytterligare sitt koncept tehcno couture. Manolo ger er en försmak.

J.Lindeberg - Made to Measure

J.Lindebergs avdelning för måttsytt är ett tydligt bevis på varumärkets ompositionering mot ett mer sofistikerat stilideal. Borta är halvtrötta rockattribut och blaffiga logotyper. Nya J.Lindeberg rymmer napoliaxlar och Super 160-tyger från Loro Piana.

Panamahatten

Reportage: Hattens ställning i den moderna garderoben är klart undanskymd. Ett undantag under sommarsäsongen är panamahatten. En ikonförklarad accessoar, lika stilfull till kostymen som en dag på stranden.

Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

Our Spring/Summer Top 10, 2019

Läs mer

Shoegazing

Bildspecial – Moscow Trunk Show

Läs mer

Hodinkee

A Week On The Wrist: The Rolex Explorer...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen