Manolo logotype

Massimo Dutti
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Massimo Dutti

Paisleyhalsduken

En färgklick till såväl businessviden som till pullover och slitna jeans. Den paisleymönstrade halsduken är en oslagbar accessoar under höstsäsongen. Manolo tipsar om du bäst bär den.

10 x vårskor: Mockasiner

Jakten efter de perfekta vårskorna har kommit till mockasinerna. En elegant och bekväm skomodell som passar lika bra till shorts som kostymbyxor. Inte minst i färgstarkt utförande.

Vårhalsduken

För att kunna variera sin stil i vår utan att behöva byta ut hela garderoben blir accessoarerna en allt viktigare del av klädseln. Denna vecka ligger fokus på halsduken, som ger klädseln ett sofistikerat och samtidigt levande intryck.

Pikétröja?

I modesammanhang har pikétröjan sällsynt dålig status. En symbol för svunnen bratskultur och medelålders män som spenderar lite för mycket tid på golfbanan i förhållande till sitt handicap. Men hur är det egentligen. Är pikétröjan ett plagg som bör förvisas till garderobens mörkaste vrå eller finns det hopp även för detta plagg?

Grått och vitt

Djärva färgkombinationer i all ära. Det finns dagar då ingen vill behöva uppfinna hjulet genom sin klädsel. Dagar då det enkla är ens räddning. Ett alternativ av många är grått och vitt.

Veckans Outfit - Höstracing

Denna vecka är nostalgi på temat. En klädsel för en racingbana under 60-talet. Tiden motorsport fortfarande fick vara något dekadent långt ifrån dagens tävlingshysteri.

Veckans Outfit - PanamaHatten

Målet inför veckans outfit var att sätta samman en något urbanare och mindre nostalgisk klädsel än vanligt. Misslyckandet är fatalt. Istället för storstadscoolt blev det Österlenkonstnär, om än en välklädd sådan och en perfekt klädsel för övergångsperioden mellan sommar och höst.

Veckans outfit – Sommarbeige

Det vore allt för uppenbart att en dag som denna hämta inspiration från det svenska modet. Istället kommer inspirationen från det italienska och brittiska herrmodet. En svensk tolkning av världens två främsta modenationer. Perfekt för den som till dofterna av nymald espresso och brittiskt läder rattar sin 60-tals jagga längs den italienska landsbygden.

Veckans Outfit – Italian casual

Modecredd i all ära, nonchalant elegans av den italienska skolan slår det mesta. Med genomtänkta materialval, stilsäkra färgkombinationer och en stor gnutta självförtroende är det svårt att misslyckas med denna stil som aldrig känns daterad.