Manolo logotype

Luca Roda
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Luca Roda

Sommarhalsduken

Det är ont om färg och mönster inom herrmodet. Därför kan det ibland hjälpa att ta i lite extra för accessoarerna – som den tunnare sommarhalsduken.

Stickat i höst

Hösten kommer med stickade tröjor. Här några favoriter och inspiration för vilken modell du skall välja.

Höstkollektionerna I

Hösten närmar sig med stormsteg. För att ge inspiration inför den kommande säsongen tittar Manolo närmare på några av de mest intressanta höstkollektionerna. Idag två britter och en italienare.

Detaljnivå

Manolo har fastnat i detaljerna. På många sätt är det i det lilla sann stil återfinns. Liksom bärarens personlighet. Tyvärr används detaljerna allt för ofta för att dölja en tråkig klädsel.

Bröstnäsduken 2.0

Efter torsdagens inlägg efterfrågades en artikel om bröstnäsdukar. Det var onekligen ett tag sedan ämnet behandlades och med våren i antågande, vilket innebär fler färgstarka detaljer känns det klart aktuellt igen.

Tänkvärt en lördag…

Bottega Venetas kreativa chef Tomas Maier har för Wallpaper.com listat sina tio favoriter bland soffbordsböcker. En av böckerna som nämns är Danish Furniture Design skriven av Arne Karlsen. Kanske är den ofodrade känslan med naturligt, mjuka former som präglat Bottega Venetas senaste års kollektioner inspirerad av skandinavisk formgivning?