Manolo logotype

Levi´s
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Levi´s

Garderobens hörnstenar - Jeansen

Idag fortsätter Garderobens Hörnstenar med en lite ledigare men ack så naturlig del i den manliga garderoben. Oavsett om man bär dem i trädgården eller till fest så är jeansen en naturlig del av dagens samhälle och vi hävdar att i rätt utförande går de utmärkt även till kavaj.

Fredagsinspiration - Pre Spring 2015

Så här efter nyår i den kallaste perioden av året tänkte vi att det kanske kunde vara trevligt med en vårflört. Även om det är ett tag kvar till den lediga mockajackan kommer fram ur garderoben så skadar inte lite värmande inspiration såhär i januarimörkret. Toner av brunt, orange och blått perfekt för en tidigt vårdag i solen.

Fredagsinspiration - The Field Jacket

Det är snabba svängar här på Manolo. Förra veckan var det smoking och Oscarsgala och idag går vi mot en för oss ledigare fredagsinspiration. Vi skrev för några veckor sedan om ett av vårens snyggaste ytterplagg nämligen en Field Jacket och tänkte idag illustrera hur vi tycker den kan bäras. Modellen gör sig absolut över kavaj men idag väljer vi en lite ledigare tolkning med originalet från Alpha Industries kombinerat med mörka jeans och kvalitetsskor i mocka.

Veckans outfits: Second Hand

När inspirationen ibland försvinner är ett bra tips att besöka second hand-butiker. Där finns ofta ett brett utbud av totalt galna kläder tillsammans med ett och annat guldkorn. Denna vecka har vi därför besökt tre second hand-butiker i Göteborg för att ta fram veckans outfit. Resultatet blev tre kombinationer i helt olika stilar.

Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

Men need a core casual wardrobe

Läs mer

Shoegazing

Bildspecial – Moscow Trunk Show

Läs mer

Hodinkee

Introducing: The A. Lange & Söhne Lange...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen