Manolo logotype

Hublot
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Hublot

Manolo besöker Baselworld 2015 - Del I

Klockor blir ett allt större område här på Manolo. Dels för att vi skribenter har ett personligt intresse i området men framför allt för att klockan är så mycket mer än en tidvisare. Det är mannens mest accepterade accessoar, en investering ofta för livet och en produkt som ofta kan säga lika mycket om bäraren som skorna. Vi har besökt årets största klockmässa i Basel för att se nyheterna från världens främsta tillverkare.

Motorsportklockor del 2

I den förra klockartikeln talade vi om klockor som skapats för eller inspirerats av motorsport. Klockvärldens stora koppling till bilar är dock framförallt som samarbetspartner med någon av de många sportbilstillverkarna. En väl vedertagen samarbetsform som skänker glitter och glamour åt båda hållen.

Semesterklockor

Vi har klivit in i vad som för många är den sista skälvande veckan inför en välförtjänt ledighet – här är de bästa klocktipsen för att hålla stilen när kontor, fabrik och butik byts mot sandstrand och lantställe.

Klockarmband del III - Gummi

De senaste årens stora favoritarmband både i sport- och kanske lite mer otippat även i kostymsegmentet är gummibandet. Ett material som inte bara skänker komfort och tålighet utan även en intressant stilkontrast.

Klockarmband del 2

I förra delen talade vi om klockmodets utveckling gällande armband i allmänhet och de "vanliga" skinnsorterna kalv och cordovan i synnerhet. Den här veckan tar vi steget upp i pris och exklusivitet med de exotiska varianterna.

Klockvärldens 25 klassiker - Hublot Big Bang

En klar majoritet av klassikerna i den här serien kommer från företag med mer än hundra års erfarenhet. Få av de stora spelarna i branschen är lika unga som det företag som på allvar introducerade okonventiella materialblandningar; Hublot.

Klocktrend - Gummi

Efter att ha kikat på klocktrenderna gällande format går vi nu vidare med material. Ett som verkligen är i ropet och har varit så de senaste säsongerna är gummi. Liksom för skosulor fnyser många purister åt blotta tanken av gummi, medan andra varmt uppskattar både komforten, kontrasten och stöddigheten i materialet.

Klocktrender - Mindre storlekar

Klockor är ett ämne vi på Manolo varit relativt dåliga på att bevaka. Som en av garderobens kanske viktigaste accessoarer är det därför på tiden att ge ämnet det fokus det förtjänar. Därför är vi extra glada att idag kunna presentera första artikeln från klockexperten Mikael Englund, som bland annat driver Klockbloggen på Kingmagazine.se, och som framöver kommer skriva om klocktrender och stilfulla armbandsur här på Manolo. Först ut storleken på klockan där det efter flera år av storlekshets nu tycks ske ett trendbrott.