Manolo logotype

Glanshirt
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Glanshirt

10 x Denimskjortor

Idag tänkte vi tipsa om en av våra personliga favoriter när det kommer till lediga skjortor. Denimskjortan har vuxit enormt i popularitet de senaste åren och vi har idag valt att fokusera på de mer dressade och tunna versionerna. En typ av skjorta som gör sig perfekt under vårkavajen till ett par sandfärgade chinos.

Fredagsinspiration - The Pale Palette

Idag tittar vi på en ledigare tolkning av herrmode. Funktionsjacka, långärmad pikétröja och gummisulade kängor i mättade nyanser av beige och grönt som gör sig perfekt för en ledig lördagspromenad i såväl skog som stad.

Den lediga vita skjortan

Vita skjortor förknippas ofta med formella tillfällen. Men i rätt material är vitt ett perfekt färgval även för casual-skjortan. Manolo har i dagens artikel valt ut sina favoriter från klassiska oxford-tyger till jersey, linne och seersucker.

Höstens casualskjortor

Ledigare skjortor är ett plagg där det hänt otroligt mycket de senaste åren. Nya kvalitéer och tvättar har skapat en helt ny skjortkategori som kombinerar skjortans elegans med en ledigare känsla.

Madrasskjortan

Sommaren väcker suget efter mönster. Ett plagg som effektivt sätter färg på stilen, vare sig den bärs under bomullskostymen eller till ett par shorts på badstranden, är madrasskjortan.

Slowear SS12

Italienskt mode beskrivs ofta som flärdfullt och överdådigt. Den designfilosofi Slowear-gruppen representerar ligger dock betydligt närmare stora skandinaviska formgivare som Hans J Wegner och Finn Juhl än Dolce & Gabbanna. Med genomgående hög kvalité, perfekt passform och okonstlad design står Slowear idag för herrmodets just nu allra mest spännande koncept.

Fredagsinspiration - Vårkänslor

Även om våren på många ställen än känns rätt avlägsen så börjar butikerna fylla på med säsongens nyheter. Även vi tänkte börja snegla mer mot varmare tider. I dagens artikel med en ljusare nedtonad klädsel för en tidig vårdag.

Slowear höst 2010

Slowear fungerar som en paraplyorganisation för modeföretag med fokus på kvalité och ett hållbart stilideal. Under sitt tak återfinns i nuläget Incotex, Zanone, Glanshirt och Montedoro. Alla fyra utpräglade produktspecialister som verkligen behärskar sitt område. Nedan följer ett mindre urval av märkenas höstkollektion.

Det perfekta uppviket

Uppvikta skjortärmar har en självklar plats i sommarmodet. Men att få till det perfekta uppviket är inte helt enkelt. Manolo ger er därför tipsen för att lyckas med denna detalj.