Manolo logotype

Ettinger
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Ettinger

Tillbaka på skatten? Förvara slantarna brittiskt

Denna vecka har både deklarationen och det orangea kuvertet legat hemma på hallmattan efter jobbet och temat får idag därför bli pengar. Vissa har mycket andra har mindre. Det är ofint att prata om dem. Oavsett mängd tycker vi att man skall förvara sina surt förvärvade slantar på ett snyggt och respektfyllt sätt. Idag kanske inte kontanter används i samma utsträckning som förr och antalet fack i våra plånböcker för plastkort har istället ökat.

Lädervaror från Ettinger London

Konfektion och skor är områden, som med all rätt, får mycket stort utrymme här på Manolo. Lite i skymundan hamnar kanske accessoarerna. Nyligen skrev vi dock om den amerikanska accessoarspecialisten Ghurka och deras eleganta och slitstarka väskor. På temat accessoarer kommer dagens inlägg att handla om en annan intressant tillverkare inom detta område nämligen brittiska läderspecialisten Ettinger London.

9 x Overnight bags

För spontan- och tjänsteresan med en övernattning gäller det att packa smart. Inget är till så stor hjälp som en snygg och funktionell väska. Manolo har valt ut nio favoriter i det mindre formatet.

9 x kostymbälten

Sett till funktion är kostymbältet ganska meningslöst. Ett par välsittande kostymbyxor skall sitta uppe runt midjan utan hjälp. Men rent stilmässigt kan bältet bryta av den enhetliga kostymen och ge ett något mer balanserat intryck. Här nio favoritmodeller.

Avskalat svart

Vi brukar förespråka bruna lädervaror för att lädrets patina skall bli så tydligt som möjligt. Men när det kommer till accessoarer i superavskalat utförande är svart ett svårt att motstå. Här åtta favoriter.

Overnight bag

Sätt sprätt på lönen och res bort från regntunga november. Manolo har valt ut fem stilfulla väskor som rymmer det allra nödvändigaste.

Stilfull Förvaring

Snygg förvaring är smart förvaring. Manolo har valt ut nio läderaccessoarer som förgyller tillvaron i dubbel bemärkelse.

10 x reseaccessoarer

Capri, Cannes eller Cornwall. Oavsett resmål har Manolo valt ut de tio snyggaste accessoarerna för semesterresan.

5 x nyckelfodral

Praktiskt för att hålla koll på sina nycklar men också skonsamt för kläderna. Nyckelfodralet fyller många funktioner. Och för den som behöver komma på en bra present att ge bort är detta ett strålande alternativ.

5 x reseplånböcker

Efter förra veckans artikel om plånböcker efterfrågades en liknande för reseplånböcker. Det skall sägas att utbudet är långt ifrån tillfredsställande utan det är främst de brittiska tillverkarna som har vettiga alternativ att erbjuda. Samtidigt kan pundets låga värde öppna för klipp. Här fem alternativ.

5 x Plånbok

Det bästa sättet att möta ekonomisk nedgång är genom att förvara pengarna i en snygg plånbok. Här ett urval av fem olika modeller.

5 x Farsdagpresenter

Med knappt en vecka kvar till söndag och Fars dag börjar det bli dags att tänka till kring present. För er som inte spenderat hela lönen på egen fåfänga kommer här fem tips.

Behovet av Förvaring

Inget är så sofistikerat som smart förvaring. Det handlar inte bara om snygga resväskor och portföljer utan de små tillbehören är ofta minst lika viktiga. Mannen med passfodral, dokumentpärm och skoputskit förpackat i läderbox har allt att vinna.

Accessoarer en måndag

Ingen kan få nog av accessoarer. Även om utbudet fortfarande är långt ifrån önskvärt, finns det undantag. Här ett litet axplock av vad nätet har att erbjuda.

Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

The best cloths of Spring/Summer 2019

Läs mer

Shoegazing

Inför London Super Trunk Show 2019

Läs mer

Hodinkee

Baselworld 2019: Five Of The Coolest...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen