Manolo logotype

Epos Milano
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Epos Milano

Vårens solglasögon

Den senaste veckan har vi svenskar verkligen fått en försmak av våren. Solen har tittat fram och vi har fått njuta av ett härligt väder. Ett tydligt vårtecken och bevis för den ljusare och varmare säsongen är alla de inspirationsbilder som senaste veckan nått bildflödet på Instagram. En strid ström av bara anklar i tassels- och stringloafers och som en hyllning till våren och ljusare tider blir dagens tema här på Manolo vårens solglasögon.

Fredagsinspiration - Paletå

Ytterplagg har senaste tiden här på Manolo handlat mycket om sportigare jackor och rockar i funktionsmaterial. Men med vinterkylan på intåg börjar det bli dags att plocka fram den klassiska paletån.

Bågar för hösten

Markerade plastbågar eller diskreta metallditon. Det är sällan helt lätt att hitta rätt bland alla glasögon. För att ge lite inspiration kommer här ett urval av såväl superklassiska bågar som något mer udda modeller.

Fredagsinspiration - Välklädd i denim

Sann stilkänsla är att se välklädd ut i alla typer av plagg. Som jeans, vilket i rätt kombination kan vara ett minst lika elegant alternativ som chinosen eller flanellbyxorna.

25 x solglasögon

Det kommer många förfrågningar om solglasögon. För att ge lite inspiration åt den som går i tankar om att köpa ett par har Manolo valt ut 25 modeller.

Försmak, Solglasögon

Få vårtecken är lika säkra som solglasögonen. För er som tänkt investera i ett nytt par för säsongen har manolo valt ut åtta snygga bågar.

Bespectacled

Bejaka ditt synfel. Svarta bågar ramar in ansiktet och gör samtidigt glasögons form extra framträdande. Här sju favoriter.

Höstens Glasögon

Det börjar på allvar bli dags att ta av sig sommarens solglasögonen och sätta på sig något mer sofistikerade bågar för kontoret. För att ge lite inspiration följer här en tre olika kategorier av bågar med en rad snygga exempel.