Manolo logotype

E.Marinella
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om E.Marinella

Vad jag har på mig - Andreas Lagergren

Idag är det dags för nästa del i artikelserien "Vad jag har på mig". Vi har pratat med Andreas Lagergren som efter år av butikserfarenhet i Stockholm och Oslo valde att fullfölja sin passion, och flyttade till Seoul för att arbeta med skrädderiet Tailorable. Andreas ger oss sin syn på hur han ser på kläder och inte minst vad han själv bär.

Fredagsinspiration - Den perfekta paletån

För några veckor sedan fokuserade fredagsinspirationen på den lediga skepparkavajen. Idag låter vi oss istället inspireras av den lite mer mer skräddade paletån. Enkel- eller dubbelknäppt, knälång och gärna i en mörkblå eller grå nyans. Till detta har vi valt avskalade val som den vita skjortan, grå ullbyxor och accessoarer i toner av brunt.

Manolos guide till slipskvaliteter

Slipsar är något vi verkligen älskar på Manolo. En produkt som i många år sågs som en formell strypsnara har nu börjat få en ökad populäritet bland de yngre bärarna. Idag kan slipsen vara ett utmärkt sätt att uttrycka sig själv och beroende på material, form, nyans och mönster sända helt olika signaler. Idag tänkte vi gå igenom de vanligaste slipskvaliteterna på marknaden samt dess fördelar, nackdelar och användningsområden.

Höstnyheter på Yoox.com

För den som vill köpa kvalitetskläder till nedsatt pris och inte bryr sig att de kommer från förra årets säsong är Yoox.com en guldgruva. Men det gäller att vara ute i tid för att inte riskera att de snyggaste plaggen tar slut i rätt storlek. Manolo har valt ut några favoriter bland höstnyheterna.

Businessmode - hösten 2010

Det börjar bli dags att på allvar se över businessgarderoben för säsongen. För att ge lite inspiration i arbetet har Manolo valt ut sina favoritplagg och accessoarer för en stilfull affärsstil.

Slipsar för vårgarderoben

Det händer mycket på slipsfronten. Nya material, lättare konstruktioner och inte minst nu klarare färger. Här ett urval av favoriter.