Manolo logotype

Elvine
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Elvine

Dags att tjacka vinterjacka

Om du ännu inte rustat dig för minusgraderna, som obönhörligt närmar sig även sydliga svenska breddgrader, så har vi plockat ihop några tips på vinterjackor. Jag har bemästrat vintrar från Luleå i norr till Malmö i söder och det är helt klart så att vädret ställer lite olika krav på vinterjackan beroende på var man bor. För den norrländska tundran närmar det sig tider då dunjackan är en lifesaver.

Tre snygga höstbyxor

Inför hösten är det ett utmärkt tillfälle att bredda sin garderob för att få lite mer inspiration på morgonen. Nya byxor kommer man långt med, och de kan pigga upp dina trötta överdelar på ett enkelt sätt. Vi valde ut tre par byxor ur höstshoppingen som vi tyckte stod ut ur mängden.

Tio vinterjackor från nätet

Snart halvvägs in i december och Sverige börjar bli kallt på riktigt. Åtminstone i den änden jag bor i - vår chefredaktör har nog frusit både en och två gånger vid det här laget. Vi gav oss ut i nätshoppingen för att hitta tio vinterjackor, i olika stilar, som skulle kunna värma i vinterkylan. Short coat från A.P.C. Cirka 3 480 kronor i A.P.C.s nätbutik

Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

I hate Christmas jumpers

Läs mer

Shoegazing

Fördjupning – Hur skor veckas

Läs mer

Hodinkee

H10: Livestream: 10 Years Of HODINKEE –...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen