Manolo logotype

Duncan-Quinn
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Duncan-Quinn

Manolos stilguide till New York

Det är lätt att älska New York. Inte minst som stilstad. Mixen mellan sport, avantgarde och välskräddat gör detta till en helt unik plats som ständigt inspirerar och influerar. Manolo har med fokus på Manhattan valt ut sina favoriter i en av världens kanske främsta stilstäder.

Klassiskt höstmode från USA

Vi har tidigare uppmärksammat höstkollektionerna hos både flera klassiska brittiska och italienska tillverkare. Därför tänkte vi nu ta en titt på vad amerikanarna har att erbjuda. Amerikanskt mode som tidigare ofta har varit förknippat med vid passform och en ganska blek design tycks ha genomgått en total förändring. Eller vad tycker ni?

Fråga Manolo: Kostymkris i Sydostasien

Hjälp mej!!! Jag sitter i Sydostasien. Inget fel med det, så där behövs ingen hjälp. Dock styr jag snart min kosa mot Vietnam och en av de otaliga skrädderier landet har att erbjuda. Jag planerar att göra en liten chansning och låta sy upp en, eller flera, kostymer. Jag vet, det är inte Savile Row, men det är billigt och definitivt värt ett försök. Mitt problem är dock utbudet på inspiration. Katalogerna hos dessa skrädderier ar otroligt begränsade och kommer ofta från ett tidigt 90-tal. Snälla hjälp mej, lägg upp ett gäng bilder på kostymer. Dels lite casual, dels uppklätt, och något riktigt vågat. Ni blir min räddning! Tack sa otroligt mycket på förhand!!! Mvh Tommy