Manolo logotype

Dockers
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Dockers

Vårens chinos

37 nyanser av beige. Så sammanfattas bäst byxmodet 2012. Efter senaste vårsäsongernas färgchinoshets är det tydligt att byxmodet rör sig mot neutralare färger. I dagens artikel har Manolo tagit en närmare titt på vårens chinos- och bomullsbyxor.

The Navy Chino

Senaste säsongerna har vi fullkomligt översköljts av färgstarka chinos. Inte sällan med syntetisk känsla som är närmast omöjlig att kombinera på ett naturligt sätt. Äntligen börjar dock modebilden rikta fokus mot de mer nedtonade varianterna där det kanske allra bästa valet är ett par i marinblått.

Nitty Gritty

Efter konkursen och pånyttfödelsen 2008 blåser det nya vindar på Nitty Gritty, som sedan starten 1991 varit en tongivande aktör bland Sveriges modebutiker. Här hittar du allt från superkonservativa skor från brittiska Church's till funktionsjackor från C.P. Company och catwalkdesign från exempelvis Raf Simons. Allt presenterat i ett inspirerande butikskoncept med ett handplockat utbud av såväl välkända modemärken som små charmiga tillverkare.

Modenytt 22.09.09

Danska accessoartillverkaren Mismo utökar sin kollektion MS Kanvas med en större weekendbag. En ytterligare nyhet för säsongen är färgen Curry. Mismo finns bland annat att köpa genom Trés Bien Shop. (Via:Selectism.com)