Manolo logotype

Derek-Rose
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Derek-Rose

Ströms

Efter ett visst uppehåll är det nu dags att åter köra igång butikskollen där Manolo listar Sveriges bästa herrekiperare och modebutiker. Idag med en sann butiksklassiker som klätt stilmedvetna stockholmare i över 100 år, Ströms. Den nuvarande lokalen i centrumhuset vid korsningen Kungsgatan och Sveagatan invigdes redan 1939 och samlar idag kläder från såväl anrika kostymtillverkare som populära svenska modedesigners.

Fråga Manolo: Morgonrock?

Hej, som den snälla flickvän jag är tänkte jag uppdatera min pojkväns garderob med en stilig morgonrock, så att han får en anledning att göra sig av med sin nuvarande, en hiskelig historia i fleece, minst två storlekar för liten. Men, jag har letat runt lite, och inte hittat något klockrent, och av därför vänder jag mig till Manolo för råd. Det jag söker är en stilren morgonrock för runt 1000 kr, eventuellt något högre.Har ni tips på märken och/eller butiker i Göteborgsområdet kommer både jag och pojkvännen vara er evigt tacksamma! Vänlig hälsning Hanna

Välklädd dagen efter

Söndagar brukar rättfärdiga en heldag iklädd lediga mjukisbyxor och en urtvättad reklamt-shirt som hittat ut från garderobens mörkaste vrå. Alla ideal om elegans och stil tycks helt försvunna. Det kan tyckas lite fåfängt att förväntas vara välklädd även dagen efter, men för den som vill finns det möjlighet.