Manolo logotype

Cruciani
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Cruciani

Fredagsinspiration - Pre Spring 2015

Så här efter nyår i den kallaste perioden av året tänkte vi att det kanske kunde vara trevligt med en vårflört. Även om det är ett tag kvar till den lediga mockajackan kommer fram ur garderoben så skadar inte lite värmande inspiration såhär i januarimörkret. Toner av brunt, orange och blått perfekt för en tidigt vårdag i solen.

Den ribbstickade kashmirmössan

Vi skrev förra veckan om höstens handskar och fortsätter trenden av lyxiga accessoarer som utöver att sätta en stilfull prägel även fyller en värmande funktion. Idag är det kashmirmössan som får stå i fokus. Ett plagg som lätt kan framstå som smärtfullt kostsamt men med egenskaper som sätter en guldkant på vardagen en kall vinter.

Inspiration polotröjan

Vi fortsätter i ämnet stickat. Idag med fokus på ett betydligt elegantare plagg – den finstickade polotröjan. Ett plagg som verkligen har en självklar plats i höstgarderoben.

Inspiration, grovstickat

Glöm trötta lusekoftor och stickiga ullkvaliteér. Den grovstickade stilen visare på lika mycket finess som stilkänsla. Manolo har valt ut sina favoriter för säsongen.

Höstinspiration - Cruciani

Helskägg och kashmir. Italienska stickat-specialisten Cruciani visar att det inte krävs en kostym för att klä sig oförskämt sofistikerat.

15 x webshoptips

Reahetsen börjar långsamt ge vika till förmån för vårens kläder, skor och accessoarer. Manolo har sonderat vårens utbud bland nätbutikerna och valt ut 15 favoriter.