Manolo logotype

C.P. Company
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om C.P. Company

Fredagsinspiration - Bakom styret

Veckans fredagsinspiration utgår från de som tänker spendera helgen på cykelsadeln och svepa espresso på kaffebaren. Färgmässigt nedtonat där lyxiga material möter ren funktion.

C.P. Company Multi Pocket Goggle Jacket

Italienska C.P. Companys Goggle jacket, mera känd som Mille Miglia, har sedan den först introducerades för drygt 20 år sedan satt standarden för casualwear-jackor. För vårsäsongen kommer en ännu brutalare version med adderade fickor och detaljer. Manolo slår ett slag för jackan som en kontrast till en i övrigt välklädd stil med kavaj.

Nitty Gritty

Efter konkursen och pånyttfödelsen 2008 blåser det nya vindar på Nitty Gritty, som sedan starten 1991 varit en tongivande aktör bland Sveriges modebutiker. Här hittar du allt från superkonservativa skor från brittiska Church's till funktionsjackor från C.P. Company och catwalkdesign från exempelvis Raf Simons. Allt presenterat i ett inspirerande butikskoncept med ett handplockat utbud av såväl välkända modemärken som små charmiga tillverkare.

Paul & Friends

Paul & Friends, som sedan 1990 huserar på NK i Stockholm, blandar föredömligt internationellt välkända märken med svenska tillverkare. Konceptet andas en modern elegans med urban känsla där inte sällan detaljerna står i fokus. Det egna märket Paul & Friends, som numera innehåller allt från skor och accessoarer till ytterplagg, konfektion och stickat erbjuder ett priskänsligare alternativ till många av butikens externa märken.