Manolo logotype

Cordings
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Cordings

Om Covert coaten

Hösten smyger sig sakta men säkert på och det börjar bli dags att addera ett ytterplagg till klädseln. Ett plagg som har hamnat lite i skymundan men som är väl värt att lyfta fram är den urbrittiska Covert coaten.

Fråga Manolo x 2

Hej Olof! Snart är det semester och solresan nalkas, vilket så klart är underbart! Dock så brukar det bli så att man släpar med sig badkläder samt badlakan i en plastpåse från valfri mataffär, vilket är smidigt då dom inte är känsliga för sand etc men inte direkt vad jag skulle kalla attraktiva. Har du några tips på praktiska snygga beachbags? Har sökt runt lite men utan resultat tyvärr. Med vänlig hälsning Gustav

Fråga Manolo - Vad kallas rocken?

Hej Manolo, Jag står i begrepp att investera i en klassisk ytterrock av brittisk modell. Är sugen på en enkelknäppt med sammet på kragoket och täckt knäppning, men har några frågor. Har denna typ av rock något särskilt namn? Vilka konventioner och traditioner finns det att ta hänsyn till? Vad ska man tänka på i termer av detaljer och färg- och materialval? Vet att det inte är rätt säsong för denna rocktyp nu, men skulle ändå uppskatta lite vägledning. Tack för en utmärkt blogg! Mvh//Björn

Veckans Outfit - Lågmäldhet

I en något orolig tid av stundande lågkonjunktur går även veckans outfit mot en något murrigare och dystrare klädsel. Rejäla plagg med matt känsla långt ifrån senaste veckornas något lyxigare utstyrslar.

Veckans Outfit - Jaktväst

Det är sällan veckans outfit är anpassad för skogpromenader. Målet denna vecka var därför att skapa en småtrevlig plocka svamp-utstyrsel. Resultatet ligger nog närmare en klädsel för att skövla skog. Alternativt en tilltuffad preppystil för stadsmiljö.

Veckans Outfit - Summer Yuppie

Veckans Outfit tolkar begreppet preppy, där grått och beige möter färgstarka detaljer. En blandning mellan amerikansk yuppie och collegemode. En vilsen Gordon Gekko i sportigare utförande.

Veckans Outfit - Drömmen om Florens

Stockholms modevecka i all ära. Tre dagar av idell modevisningar och analyserande av nästa vårs trender får en att vilja klä sig närmast provocerande klassiskt. För om det är något som är säkert är det att cutawaykragen och linnekavajen kommer att vara precis lika tacksamma att bära som denna säsong.

Veckans Outfit – Sommar

Sommarvärmen har tagit Sverige med storm. Med det följer inte bara pollenallergi utan även överkonsumtion av pastellfärger och hybriskorta tennisshorts. Veckans outfit riktar sig därför till de som vill uppleva sommaren utan att se ut som varken en borttappad tennisspelare eller blek kopia New Englandstilen.

Veckans outfit - resor

Idag är sista dagen för resetävlingen där ni kan vinna ett resekit från Original Penguin. För att ytterligare påminna er om att skicka in era bidrag får även veckans outfit inspireras av temat resor och sinnebilden av den moderna vagabonden.

Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

Our Spring/Summer Top 10, 2019

Läs mer

Shoegazing

Bildspecial – Moscow Trunk Show

Läs mer

Hodinkee

Editors' Picks: Forbidden Fruit: Four...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen