Manolo logotype

Cantarelli
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Cantarelli

Fredagsinspiration - Vårsol

Så här i mitten av mars kan man på riktigt börja drömma varmare väder. För våren älskar vi kombinationen av ljusa toner i såväl byxor som kavaj och här har vi valt toner av beige och grått. En klädsel utan för kraftiga konstraster som strävar efter en sober helhetskänsla. Idag tillsammans med ett par lediga belgian slippers, vit buttondownskjorta och färgglad scarf.

Fredagsinspiration - Ljusare toner

Även om vårsolens värme kan kännas långt borta i detta februarirusk så går vi sakta men säkert mot ljusare tider. Ljusare tider öppnar för ljusare toner och idag låter vi inspirationen gå till en genomgående ljus klädsel i benvitt, beige och ljusblått. Vi tänkte testa något nytt och för första gången i Manolos historia låta er läsare komma med ett bidrag till nästa veckas fredagsinspiration! Får vi inte in några bidrag kör vi på som vanligt och kommer det flera bidrag så väljer vi ut en vinnare med lämplig motivering. Så sätt igång och vässa photoshopkunskaperna så ser vi fram emot nästa veckas Fredagsinspiration!

Vårens rutiga kavajer, 2012

Glencheck, windowpane och andra rutmönster förknippas kanske främst med höstiga ullkavajer. Men i lättare tyg och med mjukare konstruktion är en rutig kavaj det perfekta komplementet i kavajgarderoben även under sommarsäsongens varmare månader.

Glencheckrutigt

Glencheck-mönster är ett givet inslag i höstgarderob. Både för kostym som accessoarer, men kanske främst som mönster till uddakavajen. Manolo har valt ut några favoriter.

Fredagsinspiration - Yttervästen

Svenskt klimat med ständigt regn gör knappast yttervästan till det allra mest användbara ytterplagget. Men för den som söker efter ett värmande plagg som ger ärmarna full rörlighet och därutöver ett sportigt intryck till kostymen är plagget svårslaget.