Manolo logotype

Calabrese Napoli 1924
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Calabrese Napoli 1924

Fredagsinspiration - Pre Spring 2015

Så här efter nyår i den kallaste perioden av året tänkte vi att det kanske kunde vara trevligt med en vårflört. Även om det är ett tag kvar till den lediga mockajackan kommer fram ur garderoben så skadar inte lite värmande inspiration såhär i januarimörkret. Toner av brunt, orange och blått perfekt för en tidigt vårdag i solen.

5 x weekend bags

Oavsett om det rör sig om en weekend i Rom eller ett besök i skärgården så är en weekend bag ett av de bästa och mest stilfulla alternativen att packa för en kortare resa. Från exklusiva modeller i de finaste skinn till prisvärda alternativ i kanvas. Modellen kommer i mängder av utföranden.

Väskor för cykelsadeln

Under våren och försommaren har snacket mer och mer på Manolo-redaktionen kommit att handla om cyklar. Då i första hand eleganta cyklar snarare än tekniskt intressanta, ramar i kolfiber eller hipsterkorrekta fixies. Som en följd av detta har också behovet av en praktiskt cykelväska väckts till liv.

Calabrese Boiled Wool Wash Bag

Även om necessären är en ofrånkomlig accessoar för resan är det kanske inget köp som får göra ett allt för stort hål i plånboken. Som tur är finns det snygga och praktiska modeller som inte kostar en förmögenhet. Här en av säsongens absolut snyggaste.

Påskens nödvändigheter

Påsken innebär inte bara godis och eldbrasor. I dagens artikel har Manolo samlat ihop accessoarerna och plaggen för att klara av påskfirandet med stil.

Fredagsinspiration - Office chic

Det är få av dagens arbetsplatser som kräver kostym och slips. I många fall kan det faktiskt vara ganska svårt att hitta en balans mellan att vara välklädd och avslappnad. I dagens fredagsinspiration tänkte vi därför inspirera till en mindre formell, men samtidigt välvårdad stil.

Fredagsinspiration - Business Casual

Många förknippar begreppet business casual med pösiga chinos och trötta button down-skjortor i sann 90-talsanda. I årets första fredagsinspiration har Manolo försökt skapa en modernare och framförallt stilfullare tolkning av den ledigare kontorsklädseln. Perfekt för den som vill inleda året i lugnt tempo.

Calabrese Napoli Kabinväska

Med rådande snökaos runt världens flygplatser är det kanske inte jättelockande att ge sig ut på någon längre resa. Den trotsar vädret gör det med fördel med Calabreses nya kabinväska i kraftigt kanvastyg och stilfulla läderdetaljer. Perfekt för den som gillar att resa lätt och med stil.

15 x julklappstips

Vill du ge dina bekanta något extra stiligt i jul? För den som behöver lite inspiration i julklappsletandet har Manolo satt ihop en önskelista på klappar som gärna får hamna under granen.

Accessoartipset: Calabrese Napoli

En italiensk klassiker som är väl värd att hålla ett öga på. Efter att ha samlat på sig över 200 slipsar från några av Neapels främsta tillverkare öppnade Eugenio Calabrese i mitten av 20-talet slipsateljé i egen regi. Calabrese blev snabbt känd för sina extravaganta slipsar i såväl ofodrade konstruktioner som tjocka seven fold-vik.

Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Leffot

Alden pre-orders now available!

Läs mer

Permanent Style

David Gale at Hilditch & Key

Läs mer

Shoegazing

Reportage – Italigente for Shoegazing

Läs mer

Hodinkee

Found: Christie's Offers 23 Vintage...

Läs mer

The Armoury Lightbox

xrxxxx:Liverano trunk show 8th -...

Läs mer
Från Instagram

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen