Manolo logotype

Bulgari
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Bulgari

Det bästa från Baselworld 2017

Under slutet av förra veckan var redaktör Weinås nere i Basel för den årliga klockmässan. I de gigantiska mässhallarna trängs majoriteten av världens främsta klocktillverkare och idag skall vi summera mässans höjdpunkter.

Klockvärldens 25 klassiker - Bulgari-Bulgari/Diagono

I vår artikelserie om klockvärldens 25 verkliga klassiker har vi hittills kikat på tre lyxstålsportur signerade Gerald Genta. Många glömmer dock Gentas elegantare och glammigare modeller som de många varianterna av Omega Constellation, Universal Genève Polerouter samt veckans klassiker, Bulgari-Bulgari.

Fråga Manolo: Business-snygga Glasögon?

Hej! Först vilja tacka för att ni finns som en ledstjärna på vägen till ett stifullt liv. För det andra så vilja gärna få tips om snygga, stilrena, lite sticka ur mängden, men ändå "business-snygga" glasögon. Jag såg inlägget med de tre glasögonen, som var runda, men det är inte riktigt min stil. 20 bast som ska köpa sina första glasögon, ska passa både i skolan som på tradinggolvet. Tusen tack för att du tar dig tid!!! Mvh Erik

Glasögonbågar x 3

Hösten innebär inte bara att ta ta fram ytterplaggen och uppdatera garderoben för kallare väder. Efter en sommar i solglasögon är det dags att ta av sig linserna till förmån för vanliga glasögon. För många innebär det att hitta nya helt nya bågar.