Manolo logotype

Brook Brothers
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Brook Brothers

Vad jag har på mig - Bruce Boyer

"Vad jag har på mig" går vidare med en av vår tids främsta stilskribenter nämligen Mr Bruce Boyer. Bruce är utöver en briljant mode- och stilskribent, en av de bäst klädda män i våra ögon med en sund och inspirerande syn på klassiskt herrmode.

Fredagsinspiration - Preppy

Dagens Fredagsinspiration tar tankarna till den amerikanska östkusten för några tidlösa preppyklassiker som oavsett rådande trend alltid är återkommande inslag i sommarklädseln. Det är kabelstickade tröjor, urblekta "nantucket reds" och madrasmönster som kombineras med ljusa tassel loafers och klassiska 50-tals bågar.

Den lediga vita skjortan

Vita skjortor förknippas ofta med formella tillfällen. Men i rätt material är vitt ett perfekt färgval även för casual-skjortan. Manolo har i dagens artikel valt ut sina favoriter från klassiska oxford-tyger till jersey, linne och seersucker.

Suit up America

Amerikansk stil är i mångas ögon närmast synonymt med ledigt preppy-mode. Senaste åren har dock en ny våg av ett mer välklätt stilideal kommit från andra sidan atlanten. Manolo har spanat in några av de intressantaste exemplen.

Sommarens mockaskor

Lätta loafers och mockasiner i all ära. Ett betydligt mångsidigare och mindre ömtåligare skoalternativ för sommaren är de lättare mockaskorna. Manolo har tittat närmare på några av säsongens snyggaste versioner.

5 x bälten

För att avsluta artikelserien kring läderaccessoarer kommer denna veckan fem bälten. En, som en läsare påpekade förra veckan, tacksam accessoar för att toppa klädseln. Välj gärna ett i tongivande färg.