Manolo logotype

Billy Reid
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Billy Reid

Casual Shirts

Om sommargarderoben har linneskjortor är lediga skjortor för vintern långt ifrån lika självklart. Kanske starkast förknippad med säsongen är flanellskjortor som snarare närmar sig tjocktröjor än ett alternativ till lediga skjortor för att bära under tröjan eller kavajen. Här, ett urval bland tvättade oxfordskvalitéer och ull-blandingar.

Casual Essentials

Ingen kan klä upp sig i kostym varje dag. Manolo tipsar om ledigt stilfulla plagg för hösten.

Well Dressed Casual

Reflektion: Senaste åren har det diskuterats febrilt om hur herrmodet rört sig mot det välklädda. Det har frossats i preppystil, Brideshead-influenser, brogues, dubbelknäppta kavajer och kabelstickade kashmirtröjor. Men i denna våg av Slow Fashion är det lätt att missa hur det välklädda modet tydligt avdramatiserats och blivit allt ledigare.

Grown-up Preppy

Preppy är i stilsammanhang lika älskat som uttjatat. För yngre bärare innebär stilen en introduktion till en värld av välklätt herrmode. Genom dufflar, button down-skjortor och randiga universitetshalsdukar lär vi oss att på allvar uppskatta välskräddat herrmode. Men någon gång är det också dags att växa upp.

Veckans Outfit - Välklädd höst

Många deppar ihop helt efter semestern. Andra längtar efter att äntligen få vädra trenchcoaten och höstkavajen. Med hösten som kryper allt närmare ökar också suget efter välklätt och sofistikerat mode. Fler material och framförallt fler plagg gör onekligen hösten till en inspirerande tid.

Veckans Outfit – Sommar

Sommarvärmen har tagit Sverige med storm. Med det följer inte bara pollenallergi utan även överkonsumtion av pastellfärger och hybriskorta tennisshorts. Veckans outfit riktar sig därför till de som vill uppleva sommaren utan att se ut som varken en borttappad tennisspelare eller blek kopia New Englandstilen.

Shorts x 9

Det skall villigt erkännas. Antalet som misslyckas med shorts är betydligt fler än de som faktiskt kommer undan med dem. En nykter inställning till shorts är därför fundemental. Hur skönt det än må vara finns det tillfällen då shorts aldrig ens skall komma på tanke.

Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

The best cloths of Spring/Summer 2019

Läs mer

Shoegazing

Inför London Super Trunk Show 2019

Läs mer

Hodinkee

HODINKEE Radio: Baselworld 2019...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen