Manolo logotype

bergmans
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om bergmans

Oxfordskjortan

Garderoben är ofta naturligt indelad efter olika säsonger. Ett av få undantag är oxfordskjortan - som är lika aktuell under sommarens varmaste dagar som vinterkylan.

Veckans Outfit nr 49

För att spinna vidare i gårdagens artikel kommer här en outfit med duffeln som utgångspunkt. En lättburen klädsel för en ledig dag på stan eller för söndagspromenaden.

Veckans Outfit nr33

Veckans outfit spinner vidare på gårdagens brittiska stil, men med inspiration från såväl italienskt funktionsmode som preppystilen.

Urban Nature

Mössa Anthony Peta (Matches.com) En kabelstickad yllemössa är en stark symbol för marin stil. Lika snygg som lekfull detalj till en relativt uppklädd preppystil som till en en genuin friluftsklädsel.

Veckans Outfit – Rosécredd

I takt med vårvärmen blir hetsen till uteserveringarna allt påtagligare, och avslagen 25-kronorsöl lockar onekligen fram människors stilmässigt sätt värsta sidor. Drömmen om en en klassisk och sofistikerat stil för en kväll på uteserveringen lever dock fortfarande.

Veckans Outfit: Irländsk Setter

Det finns stora likheter mellan hundägare och modefanatiker. De är båda omdömeslösa och ägnar hela sitt liv uteslutande åt att vid middagar terrorisera sällskapet med onödig fakta inom ämnet. Hundägare kommer dock undan lättare. För visst är det betydligt mer sympatiskt att tillägna sitt liv åt ett fyrbent charmtroll framför Marc Jacobs senaste kollektion?

Veckans Outfit - Tasselloafern

Loafersmissbruk är vedertaget begrepp bland dagens män. Vissa bär det till bokstavligt talat allt och inga klädkoder i världen kan stoppa dem. Trots detta lever tasselloafern en ganska undanskymd tillvaro. Detta är dock en skotyp som behöver all uppmuntran den kan få varför veckans outfit hyllar de snörlösa skornas mest underskattade modell