Manolo logotype

Belstaff
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Belstaff

10 x Mockajackor

Mockajackan är enligt oss det perfekta substitutet till kavaj för den annalkande våren. Aningen mer sofistikerad än vanligt skinn och utmärkt över kashmirtröja, buttondownskjorta och chinos eller jeans. Beroende på personlig smak och övriga garderoben gör sig plagget utmärkt i allt från svart till sandfärgad mocka.

Fredagsinspiration - Skinnjackan

Skinnjackan är inte ett plagg som figuerar i någon större utsträckning här på Manolo. Konstigt kan tyckas då det rör sig om ett av de mest ikoniska plagg en man kan bära. Vår tolkning är kanske en aning mindre rock&roll och fokuserar på en uppdaterad tolkning av den klassiska motorcykelmodellen från Belstaff som hängt med sedan 1948. Kombinerat med ett par kvalitetsjeans, finstickad tröja och lediga kängor får man en avslappnad med välklädd helhet som är perfekt till tidiga hösten.

Paul & Friends

Paul & Friends, som sedan 1990 huserar på NK i Stockholm, blandar föredömligt internationellt välkända märken med svenska tillverkare. Konceptet andas en modern elegans med urban känsla där inte sällan detaljerna står i fokus. Det egna märket Paul & Friends, som numera innehåller allt från skor och accessoarer till ytterplagg, konfektion och stickat erbjuder ett priskänsligare alternativ till många av butikens externa märken.

Sportjackorna

Vi har tidigare tipsat om stilfulla vårjackor. Nu börjar det på allvar bli säsong för att plocka fram de något tunnare modellerna. Och för alla er som vill komplettera garderoben med en snygg jacka följer här lite inspiration.

5 x racingplagg

Motorsportvärlden är en ständigt stark inspirationskälla för modet. Manolo har valt ut fem plagg för sportbilen med stark retrokänsla.

Inspiration Vårjackor

Våren innebär inte bara ofodrade kavajer och lätta ytterrockar. Många ser fram emot att kunna ta fram garderobens lätta vårjackor. Och för de som står i valet inför att köpa en jacka för kommande säsong följer har lite inspiration.

Barbour / Belstaff SS09

Från vattenavisande funktionsplagg till modeikoner. Barbour och Belstaffs bakgrund påminner starkt om varandra, men idag har de båda märkena valt vitt skilda spår. Barbour fortsätter att långsamt uppdatera sin konsekventa stil, medan Belstaff tagit steget ut på catwalken för att nå en betydligt progressivare målgrupp.

Uppklädd Sportstil

Inspiration: Söndagar innebär sällan någon högre stilmässig ambitionsnivå. Det bästa är kläderna som får en att känna sig välklädd utan större ansträngning. Som en uppklädd sportstil.

Veckans Outfit - Råhet

Veckans outfit utgår från en ruffare motorcykelstil. Funktionell och enkel, men ändå anpassad för stadsmiljö. En klädsel för en modern James Dean.

Inspiration skinnjacka

Exklusiv och svårburen. Att lyckas med skinnjackan kräver lika mycket attityd som ett välfyllt bankkonto. Skinnjackan balanserar ständigt på gränsen mellan att vara ett rebelliskt plagg med ikonstatus som modehusens sätt att vältra sig i lyx.