Manolo logotype

Baron
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Baron

Baron Black Line - Helt i svart mocka

I förra veckan lanserade svenska företaget Baron en ny serie väskor. Serien består fem olika modeller som alla är producerade i svart mocka med exklusiva läderdetaljer och avsedd för den moderna mannens vardag och resor. Kollektionen går under namnet Black Line och vi har tittat närmare på produkterna.

God Jul önskar Baron

Bakom dagens lucka hittar vi svenska väsktillverkaren Baron och närmare bestämt deras Weekendbag i kanvas med skinndetaljer. Modellen är en del av Huntsman-kollektionen och har ett värde på 4 500 kr.

Baron lanserar Huntsman Collection

Baron lanserar i veckan en ny kollektion under namnet Huntsman Collection. Kollektionen är inspirerad av den klassiska herrgårdsjakten och innefattar stor och liten weekendbag , neccessär, resegarderob, stövelväska samt två olika vapenfodral.

5 x Dokumentportfölj

Dokumentportföljen är en klart underskattad accessoar som både kan ersätta och komplettera en större portfölj. Inte minst är det ett bra alternativ för den som inte dagligen bär portfölj, men som för vissa tillfällen behöver ett stilfullt alternativ att förvara sina papper i.

Väskor för landet

Lantlivsromantik är utbrett inom dagens mode. I kretsen creddiga designers och modejournalister tycks Gods & Gårdar vara en betydligt viktigare referensram än Vouge. Vi vill inte vara sämre. Därför kommer här fem väskor för att förgylla helgen på landet.

Fem väskor för laptopen

Släng din gamla reklamväska och bär din bärbara dator med stil! Manolo tipsar om fem totalt olika väskor för alla smaker. Samsonite Pro-DLX F På utsidan ser Samsonites väska ut som nästan vilken annan lapotopväska som helst, men skenet bedrar. Insidan pryds av ett stiligt och lekfullt foder med ränder i klara färger. Finns förutom i svart även i brunt och beige. Dessutom har väskan den humana prislappen 1299 kr.

Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

The best cloths of Spring/Summer 2019

Läs mer

Shoegazing

Inför London Super Trunk Show 2019

Läs mer

Hodinkee

Watch Spotting: Akrivia Founder Rexhep...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen