Manolo logotype

Bally
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Bally

Den stickade halsduken

Ribb-, korg- eller kabelstickat. Det bästa sättet att hålla värmen och stilen i vinter är med stickad halsduk. Manolo har tagit en närmare titt på höstens utbud.

Avskalade weekendbags

En stilren weekendbag är för många en livslång investering. Och tyvärr är det bara att konstatera att bra lädervaror kostar. För att ge lite inspiration i jakten på den perfekta väskan har Manolo i dagens artikel valt ut några av säsongens snyggaste modeller.

Höstskor - Derbys

Klumpig och osexig eller avskalat elegant. Efter brogue-skornas dominans senaste åren börjar den klassiska släta derbyn åter komma på tapeten. En robust modell som kanske främst attraherar en funktionellt lagd bärare, men som till rätt klädsel kan bli ett stilmedvetet skoval.

Inspiration: Weekendbags

För den som ännu inte inhandlat en väska för sommarens weekendresor börjar det blir hög tid. För att ge lite inspiration i köpet har Manolo i dagens artikel valt ut nio favoriter.

Skor med pälsfoder?

När vinterkylan är som allra värst kan ull- eller pälsfodrade skor verka lockande. Men hur användbart är det egentligen och vad är viktigt att tänka på vid köp av ett par?

Modenytt 12.03.09 / Accessoarer

För alla stilmedvetna glasögonormar kan New York-optikern Silver Lining vara ett väl värt ett besök. Nyligen lanserade de sina egna bågar Henri (översta bilden), vars design är inspirerad av Michael Caines stil under 60-talet. Därutöver säljer de även en hel del exklusiva bågar, inte sällan i limiterad upplaga, från bland annat Persol och Ray-Ban.

Modenytt 26.01.09

Sparsmakat: Conference of Birds, ett för många relativt okänt märke, presenterar med vårens kollektion sin andra i ordningen. Bakom märket står brittiska Andrew Holden, som blandar uppklätt amerikansk mode med dess brittiska motsvarighet. Än säljs märket inte i Sverige. (Via: Viewonfashion.com)

Elegant Sportig?

I modesammanhang är sportkollektionerna smått föraktade. För att inte tala om klädvalen kring idrottsgalorna. Rör det inte anrika sporter som tennis, ridsport eller cricket är sport helt enkelt stilens antites. Eller? Går det att klä sig sportigt utan att helt förlora sin stilmedvetenhet?