Manolo logotype

Bagutta
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Bagutta

Presenttips för Fars Dag

På söndag är det Fars dag. För er som panikletar efter presenter eller vill vara i god tid inför julen har Manolo valt ut 15 produkter som garanterat går hem.

Upptakt, färg & mönster

Att kombinera färg och mönster är långt ifrån en enkel uppgift. Det finns många riktlinjer och regler som kan vara till hjälp, men tyvärr även hämma kreativiteten. För att ge lite konkret vägledning följer här tre exempel.

Veckans Outfit - Enkelhet

Veckans outfit är en modern stil för kontoret. Välklätt och elegant utan att kännas strikt, precis som de klädkrav vi ofta upplever för vårt arbete. Långt ifrån en klädsel som väcker uppståndelse på stan, men som lär uppskattas av de som föredrar sparsmakat framför dominanta detaljer.

Du är din krage

Skjortkragen säger allt om din person. Utifrån bredden och vinkeln går det ofta att utläsa såväl personlighet som yrke. Här fem modeller.

Veckans Outfit - Quiltad Kavaj

Veckans outfit är tydligt influerad av sydeuropeisk stil. En sportigt elegant klädsel som varken rymmer några avancerade färgmatchningar eller modemåsten inför hösten. Ledorden är snarare avskalat och enkelt.

Veckans Outfit: Vår II

Våren kommer allt närmare. Tyvärr lever vi ett land där vårkollektionerna sällans följs av passande väder. Veckans Outfit fortsätter dock ändå i vårens tecken. Denna vecka något ledigare än förrförra veckans dito. En blanding mellan Wes Andersons karaktär Captain Hennessey från Life Aquatic och den världsvana Waris Ahluwalia.

Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

Our Spring/Summer Top 10, 2019

Läs mer

Shoegazing

Bildspecial – Moscow Trunk Show

Läs mer

Hodinkee

Editors' Picks: Forbidden Fruit: Four...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen