Manolo logotype

Aubercy
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Aubercy

10 x Eleganta Derbys

Oxfords framhävs ofta som den optimala skomodellen för den skräddade stilen. Ofta med stor sanning men att man 2014 inte skulle kunna bära en elegant oxford till kostym eller kavaj är såklart helt fel. Satsa på en modell utan kraftigt broguemönster, lägre profil i sula och på en elegant strömlinjeformad läst. I många fall kan t om en derby ge den övriga klädseln en avslappnad känsla.

Bliv vid din läst

Även om skor är ett återkommande tema här på Manolo är skoläster något som väldigt sällan diskuteras. För ingen välsittande och snygg sko utan en bra läst.

Skor med form

Det är svårt att få nog av snygga skor. Manolo har letat fram nio favoriter bland såväl kända skomakare som betydligt mer udda märken – alla med oklanderlig form.

Pennyloafers

Att hitta snygga och användbara pennyloafers är något av en konst. Har de en snygg form är konstruktion ofta alldeles för klen för att klara av svenskt klimat. Eller så är de tvärtom bara stabbigt tråkiga. Manolo har valt 10 modeller som klarar båda kriterierna.

Single Monk Strap

Monk straps med dubbla spännen har de senaste säsongerna varit hett villebråd bland stilmedvetna skofantaster. Något som fått modellerna med enkelt spänne att hamna lite i skymundan. Något orättvist säger vi.

Skogarderoben, vår 2010

En ny säsong innebär en närmare titt på skohyllan. Vilka modeller saknas för att skogarderoben skall bli komplett? Manolo har tittat på tre skotyper som garanterat kommer att lyfta stilen.

Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

Amended Friday Polos in stock – and...

Läs mer

Shoegazing

Nyhet – Ny kollektion från Skolyx

Läs mer

Hodinkee

Bring a Loupe: Two Omega Chronographs...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen