Manolo logotype

Atlas-design
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Atlas-design

Höstkoll Göteborg 2007

Hösten har på allvar kommit till Göteborg. Med det följer naturligtvis en obligatorisk butikskoll. Och vid sidan av att vara den del av landet där det i särklass ägnas mest energi åt att artikulera bokstaven Ö börjar klädutbudet i Göteborg bli något att räkna med.

Veckans outfit special: Student

För många unga – och lite äldre – människor är studentdagen någonting alldeles extra, något man minns för flera år framöver. När nu undertecknad springer ut vid lunchtid i morgon gör jag det iklädd följande: Frackjacka, second hand, 800 kronor Många blivande studenter ställer sig frågan: hur ska min kostym se ut? Inte jag. En speciell dag ska också innebära en speciell outfit och för att verkligen få fram det högtidliga kommer jag satsa på en frackjacka i stället för en kavaj. Den här lite udda modellen har två knappar som hålls samman av en tjock tråd. Och kom ihåg att om ett plagg inte sitter som en smäck kan ofta en skräddare, för några hundralappar, få det så som man vill ha det. Så har jag gjort och så rekommenderar jag också er att göra.

Svettiga helger?

Ni var många som drog en lättnadens suck när höstens svala vindar svepte in för att slutligen sparka ut klibbiga sommarnätter. Ni pratade om att sommarskruden saknar den variation och utvecklingsmöjlighet som finns i höstekiperingen. Ni provade grova kängor, lekte med tanken att dra en hatt över öronen och allt verkade vara frid och fröjd. Själv måste jag erkänna att jag drogs med i den allmänna glädjeyran. Fan det är klart att det var kul att kunna ta på sig jacka igen och visst hade även jag saknat de stickade tröjorna, men säg den glädje som varar.

Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Leffot

Edward Green Galways in Utah

Läs mer

Permanent Style

The fashions of classic menswear

Läs mer

Shoegazing

Bilden – Kreativitet

Läs mer

Hodinkee

Introducing: The Arnold & Son...

Läs mer

The Armoury Lightbox

Completely unstructured, this...

Läs mer

Skoaktiebolaget

Skoaktiebolaget - Bespoke Camel...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen