Manolo logotype

Aspinal-of-London
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Aspinal-of-London

9 x kostymbälten

Sett till funktion är kostymbältet ganska meningslöst. Ett par välsittande kostymbyxor skall sitta uppe runt midjan utan hjälp. Men rent stilmässigt kan bältet bryta av den enhetliga kostymen och ge ett något mer balanserat intryck. Här nio favoritmodeller.

10 x reseaccessoarer

Capri, Cannes eller Cornwall. Oavsett resmål har Manolo valt ut de tio snyggaste accessoarerna för semesterresan.

Stilkarta 02.06.09

Manolo hyllar sober och modern lyx.

5 x reseplånböcker

Efter förra veckans artikel om plånböcker efterfrågades en liknande för reseplånböcker. Det skall sägas att utbudet är långt ifrån tillfredsställande utan det är främst de brittiska tillverkarna som har vettiga alternativ att erbjuda. Samtidigt kan pundets låga värde öppna för klipp. Här fem alternativ.

5 x Plånbok

Det bästa sättet att möta ekonomisk nedgång är genom att förvara pengarna i en snygg plånbok. Här ett urval av fem olika modeller.

10 x bälten

Glöm enorma bältspännen med blaffiga logotyper. Bältet är en subtilt lyxig accessoar där själva materialet skall stå i fokus. Ofta är därför det enkla ofta också det snyggaste. Starta bildspelet nedan för 10 olika varianter.

Välja Läderhandskar

För den som ännu inte investerat i ett par handskar lär kylan som drabbat landet nu bli högst påtaglig. Än är det dock inte försent att införskaffa en av de elegantaste accessoarerna.

Tre oumbärliga väskor

Väskan förblir den stilsäkraste accessoaren. Att välja väsktyp och design på denna är långt ifrån ett enkelt val. Hur och när kan den användas? För att täcka alla behov är tre modeller är ofta fullt tillräckligt.

Behovet av Förvaring

Inget är så sofistikerat som smart förvaring. Det handlar inte bara om snygga resväskor och portföljer utan de små tillbehören är ofta minst lika viktiga. Mannen med passfodral, dokumentpärm och skoputskit förpackat i läderbox har allt att vinna.

Det perfekta skrivbordet

Trots att alla de funktioner skrivbordet tidigare fyllde i dag ryms i en mindre laptop består dess estetiska värde. Kanske är drömmen om ett perfekt skrivbord med sofistikerade accessoarer idag starkare än dess funktionella värde. Eller så är internet bara en fluga.

Veckans outfit - resor

Idag är sista dagen för resetävlingen där ni kan vinna ett resekit från Original Penguin. För att ytterligare påminna er om att skicka in era bidrag får även veckans outfit inspireras av temat resor och sinnebilden av den moderna vagabonden.

Veckans outfit: Vår

Vi fortsätter vår längtan till våren och låter även veckans outfit inspireras av denna årstid. Grunden består av mörkblå blazer och ljusa chinos vilket enkelt kan kombineras mot det dressade såväl som något lite ledigare. Byt ut skorna mot tygskor eller ljusa mockaloafers så skiftar klädseln helt skepnad från väldigt sofistikerat till något ungdomligare.

Den perfekta resväskan

Att resa är ett sant nöje, speciellt i sällskap med en snygg resväska. Att hitta en snygg väska är dock både ett svårt och ofta ganska dyrt bekymmer. För den som vill komma billigt undan är det bästa alternativet att leta Second-Hand. Tyvärr, kommer du att vara långt ifrån ensam att leta efter snygga väskor.

Klädd för Safari

En av vårens stora trender spås bli safaritrenden. Manolo har därför tagit fram lite plagg som skall inspirera till en dag på savannen. Barbour International Jacket (ca 3500 kr) - Det sägs att en Barbourjacka räddat livet på en jägare som blivit attackerad av lejon. Huruvida detta är sant eller ej låter vi vara osagt. Att Barbour gör oförskämt snygga jackor ligger dock utom allt tvivel.

Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

Ciro Zizolfi bespoke tweed jacket...

Läs mer

Shoegazing

Fördjupning – Hur skor veckas

Läs mer

Hodinkee

H10: Livestream: 10 Years Of HODINKEE –...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen