Manolo logotype

armani
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om armani

Ströms

Efter ett visst uppehåll är det nu dags att åter köra igång butikskollen där Manolo listar Sveriges bästa herrekiperare och modebutiker. Idag med en sann butiksklassiker som klätt stilmedvetna stockholmare i över 100 år, Ströms. Den nuvarande lokalen i centrumhuset vid korsningen Kungsgatan och Sveagatan invigdes redan 1939 och samlar idag kläder från såväl anrika kostymtillverkare som populära svenska modedesigners.

Uppklädd Sportstil

Inspiration: Söndagar innebär sällan någon högre stilmässig ambitionsnivå. Det bästa är kläderna som får en att känna sig välklädd utan större ansträngning. Som en uppklädd sportstil.

Mode på bioduken

Helgerna efter jul brukar vara tacksamma för cineaster med en uppsjö av nya filmer på biograferna. För oss modeintresserade brukar januari snarare vara en transportmånad i väntan på vårkollektionerna. Därför kan det vara värt att sluta bläddra i modetidningarna för att istället finna inspiration på biograferna.

Fråga Manolo: Shopping i Milano

Vilka affärer får man inte missa i Milano i sommar om man bara är där ett par dar och har begränsat med tid för shopping? Finns det några särskilda kläder man bör titta på förutom kostymer och skor? Jag har tyvärr bara varit i Milano en gång och är absolut ingen expert på ämnet, men skall försöka att besvara din fråga så väl som möjligt. Många förknippar Milanos världsberömda shopping med den gyllene triangeln, som består av de fyra gatorna Via Montenapoleone, Via Sant'Andrea och Via della Spiga. Detta område ligger bara ett stenkast från Domen, Milanos hjärta.

Armani lanserar couture för män

Haute couture-visningar har alltid varit förunnade världens kvinnor. Man har antagit att det höga priset skulle göra män ointresserad av den typen av exklusiva och handgjorda plagg. Men nu kan detta vara på väg att ändra sig. Giorgio Armani kommer nämligen att, från och med nästa månad, att erbjuda män handgjord couture efter deras önskemål. Och Savile Row avvisar han som a bad English comedy.