Manolo logotype

Antichi Telai
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Antichi Telai

Agassi

Agassi i Sollentuna bjuder vid sidan av välkända modemärken och toppkonfektion från bland annat Antichi Telai, Mabro och Luciano Barbera på en rad handplockade specialisttillverkare. Butiken fokuserar främst på italienskt mode, men med såväl skandinaviska som brittiska och amerikanska inslag. Som agent för Mabro har de även en stor erfarenhet av måttsytt från den toskanska kostymtillverkaren.

Detaljer Mabro/ Antichi Telai Höst 2010

Manolo fortsätter att syna höstkollektionerna. Idag från italienska systerföretagen Mabro och Antichi Telai.

Välskräddade bomullsbyxor

Uddabyxor i bomull behöver varken betyda mollskinn, manchester eller denim. Eller tunna sommarchinos för den delen. Manolo slår ett slag för de välskräddade bomullsbyxorna.

Försmak, Ytterrock

Det har inte riktigt blivit säsong för tyngre ytterrockar. Men som alltid med plagg som innebär en stor investering är det viktigt att sonderna marknaden i god tid. Här lite inspiration.

Antichi Telai

Reportage: Med stor gnutta lekfullhet och hängivenhet för varenda söm för det italienska familjeföretaget Antichi Telai vidare sitt över 100-åriga arv. I höst når märket för första gången den svenska marknaden.

Soft Structured

Kavajen som synonym till stelt kontorsmode är ett minne blott. Följsamma konstruktioner, lediga material och inte minst mjuka axlar gör kavajen till ett idag lika avslappnat som elegant plagg.

Flytande mellanlägg

Reportage: Underarbetet är allt. Som kavajers mellanlägg. Något som ger plagget balans, följsamhet och form. Manolo intervjuar Christoffer Parling, skandinavisk agent för italienska Mabro och Luciano Barbera, för att förstå vikten av denna detalj.

Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

Optimo hats, Chicago

Läs mer

Shoegazing

Nyhet – Ny kollektion från Skolyx

Läs mer

Hodinkee

In The Shop - Introducing: The Slim...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen