Manolo logotype

Ankar
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Ankar

Stickat för våren

Svensk vår tillåter sällan uteslutande linneskjortor och ofodrade kavajer. De stickade plaggen blir därför en viktig del för att kunna bevara värmen.

Vårhalsduken

För att kunna variera sin stil i vår utan att behöva byta ut hela garderoben blir accessoarerna en allt viktigare del av klädseln. Denna vecka ligger fokus på halsduken, som ger klädseln ett sofistikerat och samtidigt levande intryck.

Veckans Outfit Nr 7

För att fortsätta något i spåret av gårdagens artikel utgår även veckans outfit från Barbourjackan. Här i en safariinspirerad stil för våren.

Höstfärger

Allt behöver inte kretsa kring klassiska höstfärger som vinrött och mossgrönt. Lätta upp höstmörkret med genomtänkta färgval.

Modern essentials

Tiden då lyx innebar vräkiga logotyper är klart förbi. Plottriga förpackningar har fått ge vika för genuin känsla och sober design. Därför hyllar vi det tidlöst moderna.

Garderoben Behöver – Kashmirtröja

Om det finns en genväg till en perfekt garderob går den genom kashmirull. Inget kan förändra helhetsintrycket med samma effekt som en tröja av kashmirgetens underpäls. Denna i modesammanhang legendariska kvalité fulländar inte bara ens klädsel utan ger även bäraren ren och skär livsnjutning.

100% Kashmir i färg

Ankars affärskoncept är enkelt. Kashmirtröjor av hög kvalité, ett stort urval av färger och direktförsäljning till kund för att hålla priserna ner. Vi tog ett snack med företagets grundare Niklas Ankar för att diskutera mytomspunna Loro Piana, tvättråd och varför kashmir är lika lämpat under sommar- som vinterhalvåret.

Kashmirmissbruk x 5

- I do not believe in God. I believe in cashmere, lär författaren tillika stilikonen Fran Lebowitz ha sagt. Kashmir kan tveklöst innebära en närmast religiös upplevelse. Därför tillber vi denna söndagskväll fem kashmirtröjor.