Manolo logotype

Angelo Nardelli
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Angelo Nardelli

Pinstriped

En symbol för den klassiska businessviden. Kritstrecksrandigt är ett ständigt aktuellt mönster som ger bäraren såväl pondus som ett slankare intryck. Men vad är egentligen skillnaden mellan chalk- och pinstripe?

Försmak, Ytterrock

Det har inte riktigt blivit säsong för tyngre ytterrockar. Men som alltid med plagg som innebär en stor investering är det viktigt att sonderna marknaden i god tid. Här lite inspiration.

Försmak av hösten

Det finns många argument för att inte spendera hela sin årsbudget under sommarrean. Här är tre starka som får dig att vilja spara pengarna till höstgarderoben.

Italian Casual

Italienare kan konsten att balansera en sportig stil med elegant känsla där tekniska funktionsmaterial är lika självklara som lyxiga kashmirplagg. Allt i välskräddad silhuett. Manolo har valt ut fem tillverkare som representerar stilen väl.

Fråga Manolo: Sommarfestklädsel?

Först vill jag tack för en sida som ger mycket inspiration! Nu är det såhär att jag ska på en fest där det står sommarfint på dresscode. Hade därför tänkt fråga er om råd. Ni kanske tom vill göra en artikel om "festsommarklädsel"?Vad som är tänkt på festen är färgade byxor, skjorta och kavaj. Jag vill dock inte komma som alla andra utan gärna stick ut, hur gör jag det? Kevin

Detaljnivå

Manolo har fastnat i detaljerna. På många sätt är det i det lilla sann stil återfinns. Liksom bärarens personlighet. Tyvärr används detaljerna allt för ofta för att dölja en tråkig klädsel.

The Modern cut

Efter år av skruvade silhuetter och proportioner rör sig stora delar av herrmode mot en tidlösare form där det välbalanserade hyllas. Men inte i bemärkelsen strikt och gubbigt, utan superskräddat.

Topp 10 Stilsäkerhet

1. Synlig skjortmanschett (Tombolini)

Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

Our Spring/Summer Top 10, 2019

Läs mer

Shoegazing

Bildspecial – Moscow Trunk Show

Läs mer

Hodinkee

A Week On The Wrist: The Rolex Explorer...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen