Manolo logotype

Acqua-di-Parma
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Acqua-di-Parma

Linnégatan No. 2

Göteborgare är knappast bortskämda med nya spännande herrmodebutiker. Ett undantag de senaste åren är Linnégatan No. 2, som med ett handplockat utbud från välkända varumärken som Eton, Crockett & Jones, Oscar Jacobson och Polo Ralph Lauren tillsammans med produkter från små uppstickare som Berg & Berg och TrueNYC skapat en av bästkustens just nu intressantaste herrekiperingar.

I sommarens badrumsskåp

I stora delar av landet har sommaren redan gjort sig påmind. Ett varmare väder och starkare sol kräver inte bara lättare kläder utan även en något annorlunda skönhetsrutin. Manolo har valt ut några favoritprodukter för sommarsäsongen.

Påskens nödvändigheter

Påsken innebär inte bara godis och eldbrasor. I dagens artikel har Manolo samlat ihop accessoarerna och plaggen för att klara av påskfirandet med stil.

Acqua di Parma Leather Collection

Acqua di Parma står inte bara bakom några av parfymvärldens verkligen doftklassiker - märket har även producerat en oförskämt snygg kollektion av lädervaror. Kollektionen, som sys helt för hand av kalvläder i Italien, rymmer vid sidan av ovanstående necessär bland annat även plånböcker, passfodral och weekendväskor.

Acqua di Parma Colonia Essenza

Acqua di Parma spottar inte direkt ur sig nya doftar. En stor del av märkets utbud kretsar fortfarande kring ikondoften Colonia som lanserades redan 1916. Men nu har den genomklassiska parfymtillverkaren släppt en något uppdaterad Eau de Cologne i Colonia Essenza.

5 x sommardofter

Den ofodrade linnekostymen, de lätta mockasinerna och sköldpaddsmönstrade solglasögonen kräver en svalkande sommardoft. Manolo har valt ut fem favoriter.

Presenttips för Fars Dag

På söndag är det Fars dag. För er som panikletar efter presenter eller vill vara i god tid inför julen har Manolo valt ut 15 produkter som garanterat går hem.

Stilkarta 20.10.09

10 x reseaccessoarer

Capri, Cannes eller Cornwall. Oavsett resmål har Manolo valt ut de tio snyggaste accessoarerna för semesterresan.

Dofttips för sommaren

Trots att solen hittills främst lyst med sin frånvaro är det hög tid att välja sommardoft. Manolos doftskribent Mattias Keresztesi tipsar om parfymer för såväl sommaren i Sverige som semestern på varmare breddgrader.

Stilkarta 02.06.09

Manolo hyllar sober och modern lyx.

Stillöften

- Unna sig själv välkläddhet. Lätta konstruktioner och tåliga material avdramatiserar kostymen för att med glädje kunna bära plagget till vardags.

Shades of Brown

Manolo hyllar nio nyanser av brunt.

Vårkoll Göteborg (del 1)

Som vanligt vid ett säsongsskifte drar vi ut i butikerna för att kolla igenom de nyinkomna varorna. Den här gången har vi finkammat Göteborgs butiker och stött på en hel del intressanta nyheter. Det har dels tillkommit nya butiker, och dels har många butiker uppdaterat sitt sortiment med nya spännande varumärken. Bilden ovan: rock, 7300 kronor. Skjorta, 1900 kronor. Tröja, 2500 kronor. Jeans, 3000 kronor. Allt från Prada Linea Rossa, Victoria Arena.

Vinn Acqua di Parma (igen)

För ett tag sedan utlyste vi en tävling där den som skrev det bästa inlägget till sajten skulle vinna ett presentkit från Acqua di Parma. Dessvärre tycks vi ha överskattat läsekretsens vilja att skriva, med följden att vi nu har ett kit kvar att lotta ut till er. Men vi gör en betydligt lättare tävling den här gången.

Skriv ditt önskeinlägg - vinn Acqua di Parma

Eftersom vi har så många duktiga läsare som kommenterar här på sidan utlyser vi idag en ny tävling. Hitta på inlägget som du helst av allt skulle vilja läsa på Manolo.se. Och skriv det.

Acqua di Parma

I jakten på de nyaste och hippaste dofterna, är det ibland skönt att lyfta blicken lite och ta en titt på en riktig doftklassiker. Acqua di Parma skapades redan 1916 och finns oförändrad kvar sedan dess. Från början var den tänkt som en doft att som finare herrar skulle ha att parfymera sina näsdukar med, men den fick snabbt bredare andvändning än så.

Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

Our first Hong Kong Symposium – please...

Läs mer

Shoegazing

Nyhet – Gaziano & Girling lanserar ny...

Läs mer

Hodinkee

Found: A Longines Retail Display Case...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen