Manolo logotype

Fredagsinspiration - Navy & Burgundy

Att den marinblå kostymen tillhör garderobens absoluta hörnstenar är nog ingen nyhet men idag vill vi lyfta fram den färg vi kanske gillar bäst att kombinera den med. Vi pratar om inslag av vinrött eller burgundy i såväl accessoarer som skor.

Kostym - Orazio Luciano, Skjorta - Emanuelle Maffeis, Slips - Viola Milano, Skor - Edward Green, KlockaPatek Philippe ref. 2499

 

Undertecknad i en liknande kombination.
(foto: Ted Olsson)

Vinröda wingtips från Edward Green.

Patek Philippes klassiska referens 2499 från 1985.

Dela på Facebook Dela på Twitter

#1 random säger
2019-01-04 14:08 - Anmäl

Stiligt! Själv hoppas jag att slipsen blir något vi både plockar fram för skojs skull och som används mer formellt, apropå sammanfattningen av året.

Marinblå kostym var det. Kör ni alltid den i den mest formella mörk nyans. Eller är ett aningen ljusare tyg (fortfarande marinblå) en god idé för att göra den mer mångsidig i vardagen?

Länken till kostymen är för övrigt bruten.

Trevlig helg!
#2 Andreas Weinås säger
2019-01-04 15:01 - Anmäl

#1 - Jag tycker absolut något ljusare nyanser av marinblått kan vara väldigt användbart och direkt mer lättburet med t ex bruna skor. Däremot är jag kanske inte lika entusiastisk kring kostymer i mellanblått eller "Napoli blue".

Tack för att du uppmärksammade länken till kostymen. Den är nu uppdaterad och skall fungera som vanligt.
#3 Lasse säger
2019-01-04 17:37 - Anmäl

Yes - mera vinröda skor i detta land av män med endast svarta skor som tycker mörkbrunt är vågat!
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.