Manolo logotype

Fredagsinspiration - Grå flanell

Ett av de plagg jag alltid återkommer till som personlig favorit i garderoben är den grå flanellkostymen. Det är en känsla av klassisk elegans utan att för den delen bli blank och överdrivet formell. Den fungerar lika bra med svarta som bruna skor och jag kombinerar den allra helst med ljusblårandig skjorta och mörkblå slips.

Kostym - Dalcuore, Skjorta - Shirtonomy, Slips - Drake´s, Väska - Dunhill, Näsduk - Sozzi, Skor - Yohei Fukuda

 

Undertecknad i grå dubbelknäppt flanellkostym från Sartoria Partenopea. (Foto: Ted Olsson)

Dubbelknäppt kostym från Dalcuore.

Kashmirslips från Drake´s.

Modellen Celeste från Yohei Fukuda.

Dela på Facebook Dela på Twitter

#1 Särdal säger
2018-02-03 03:43 - Anmäl

snyggt !!!
#2 Stefan säger
2018-02-03 17:49 - Anmäl

Väldigt snyggt!
En perfekt outfit för mig nästan, hade föredragit enkelknäppt kavaj dock.. :)

Portföljen är väldigt snygg, kikat på den sådan. Vad tycker ni andra läsare av manolo: till business, svart eller mörkbrun portfölj? är de lika mångsidiga? Vill ju investera i en portfölj jag ska ha i många år. Jag har 50/50 svarta och bruna skor.
#3 Andreas Weinås säger
2018-02-04 17:15 - Anmäl

#2 - Även om jag personligen tycker att det är fint att hålla väska och skor (skinn i allmänhet) i samma färg så är portfölj en sådan detalj som verkligen funkar i både brunt och svart. Fördelen med brunt är den naturliga patinan med skiftningar i olika nyanser som uppstår över tid.
#4 Zeraselol säger
2018-02-05 11:04 - Anmäl

Precis som Andreas säger så blir brunt läder snyggare med åren. Svarta läderprodukter är nästan alltid som snyggast direkt från lådan.
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.