Manolo logotype

Mingla med oss på MTM-kväll hos Ströms 13/9

På onsdag kväll kommer vi finnas på plats när Ströms Man & Woman har ett specifikt måttsömnadsevent tillsammans med Luigi Bianchi Mantova, Eton och Drake´s. Vi kommer även visa upp en smakprov på vårt gemensamma projekt som lanseras i slutet av månaden.

Ni som följt Manolo kontinuerligt under det senaste året minns säkert vår recension av Luigi Bianchi Mantovas MTM där vi lät sy upp en dubbelknäppt kostym i mörkbrun flanell.  

Under kvällen finns alltså möjlighet att träffa representanter för detta familjeföretag i tredje generation samt titta närmare på själva produkten. Sen vår artikelserie om den måttsydda kostymen har man adderat möjligheten till såväl en Spalla Camicia som Side Adjusters för byxor. 

 

Dubbelknäppt kostym i brun flanell från Luigi Bianchi Mantova som vi recenserade tidigare i vår.

Svenska skjortspecialisten Eton kommer vara på plats för att erbjuda måttsömnad av företagets skjortor och brittiska Drake´s ger möjligheten till att specialbeställa företagets slipsar i valfri vidd, längd och material. 

Jag kommer vara på plats i egenskap av redaktör för Manolo och visa upp ett smakprov från vårt senast projekt tillsammans med Ströms som lanseras i månadsskiftet. Det kommer även finnas gott om möjlighet att ställa frågor angående stil i allmänhet eller måttsömnad i synnerhet. 

 

Handsydda slipsar efter kundens alla önskemål från Drake´s.

Kvällen kommer även att bjuda på skön musik och barberare från Barber & Books som berättar om manlig skönhetsvård. Det bjuds på smakprov från Franska Vinlistan, tilltugg, öl från Åbro bryggeri samt espresso från schweiziska Jura.

Eventet äger rum 19-21 på onsdag den 13:e september i Ströms butik vid korsningen Kungsgatan/Sveavägen i Stockholm

För mer information om Ströms kommande måttdagar (5–26/9) eller en eventuell tidsbokning, maila PurpleRoom@stroms.com eller ring 08–22 63 00.

 

Ett litet smakprov på vårt senaste projekt tillsammans med Ströms.

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Kläder

#1 random säger
2017-09-09 17:31 - Anmäl

Åh vad kul initiativ! Applåd! Jag ska försöka komma, tolkar det som att det inte är någon föranmälan?
#2 Andreas Weinås säger
2017-09-09 18:30 - Anmäl

#1 Som jag förstått det krävs ingen föranmälan men vill man kan man självklart höra av sig till butiken.
#3 Rikard säger
2017-09-09 19:11 - Anmäl

Finns det någon möjlighet att beställa hem byxan, som för övrigt ser ursnygg ut, för en som bor långt bort från Stockholm?
#4 Andreas Weinås säger
2017-09-09 19:39 - Anmäl

#3 - Ströms har i nuläget ingen webshop men vill minnas att de skickat till kunder utanför Stockholm tidigare. Hör av dig till butiken och kolla så tror jag absolut de kan hitta en lösning.
#5 Rikard säger
2017-09-09 19:55 - Anmäl

#4 - Kanon, då kollar jag med dem. Tack så mycket för snabbt svar!
#6 Zerase säger
2017-09-10 10:50 - Anmäl

Hoppas byxan fungerar för oss som böjer och har en lite större bakdel än de flesta. Ser ruskigt fin ut!
#7 Joachim säger
2017-09-10 22:08 - Anmäl

Äntligen, ser fram emot byxan.
#8 Jakob säger
2017-09-11 11:06 - Anmäl

Kommer det en ny MTM-guide för Stockholm eller? Var eller vilken tillverkare är mest prisvärd att gå till? :)
#9 Andreas Weinås säger
2017-09-11 12:05 - Anmäl

#8 - Det är något vi planerar för fullt men den typen av artikel är problematisk då begreppet "måttsytt" varierar enormt i såväl kvalitet som pris. Det finns flera tillverkare som använder sig av samma leverantörer men då tjänsten är direkt avgörande av den som gör måttagning och konsultation så kan två produkter från samma producent variera avsevärt i resultat.

Vad som är mest prisvärt är också högst subjektivt och styrs av vad man som kund värderar högst. Handsydda detaljer, varumärke, snitt, tygval, konstruktion eller pris?
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.