Manolo logotype

Inspiration från Instagram - Cesare Attolini

Idag låter vi oss inspireras av världens kanske främsta tillverkare av konfektionskostymer. Det är neapolitanska Cesare Attolini som har varit ett återkommande inslag här på Manolo i såväl vår bevakning av vår- och höstkollektioner som en måttsömnadsrecension.

@cesareattolininapoli är ett mycket inspirerande Instagramkonto där man får möjlighet att följa vad som sker både framför och bakom kameran vid kampanjfotograferingar men även inslag från företagets produktion av högsta hantverksnivå. 

Spana framför allt in de mysiga videoklippen där handsydda detaljer dokumenteras. 

 

Dela på Facebook Dela på Twitter

#1 Henrik säger
2017-05-14 17:14 - Anmäl

Bilderna och kläderna är verkligen perfektion i flera fall. Tycker dock att de kan arbeta mer med sina bildtexter för ytterligare inspiration. Hashtags mitt i en mening känns allt annat än elegant och rimmar inte särskilt väl med Attolinis i övrigt exklusiva image, i min mening.

Håller ni med?
#2 Särdal säger
2017-05-15 00:41 - Anmäl

Perfektion. Har någon tips om var man finner samma inställning till stil och passform; till en inte fullt lika häftig prislapp ? Upp till 10 k kan jag motivera för en kostym. Däröver är svårt.
#3 Soccercalle säger
2017-05-15 09:12 - Anmäl

#2 just napolitansk axel är lite svårt att få i billigare kostymer då det kräver handsömnad. Men det närmsta Attolini i sub-10K fältet är nog Gabuccis egna linje. Kring 10K skulle jag rekommendera Saman Amels billigaste linje eller Eidos Napoli.
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.