Manolo logotype

Ring Jacket besöker Lund & Lund för event 5-6 april

Idag kan vi meddela en glädjande nyhet för alla stilintresserade i Stockholmsområdet. Om exakt en vecka närmare bestämt 5-6:e april kommer representanter för japanska Ring Jacket för första gången någonsin till Sverige och närmare bestämt Lund & Lund.

Om man har följt Manolo en längre tid känner man säkert till att Ring Jacket är ett av de företagen vi inspireras mest av. Ett företag som tyvärr fram till för ett par säsonger sedan inte var tillgängligt utanför Japan. 

Lund & Lund har som första svenska återförsäljare tagit in varumärkets kavajer och kostymer under våren 2017. Som en start på samarbetet kommer representanter för Ring Jackets internationella distribution att vara på plats för att berätta om företaget och dess historia som sträcker sig tillbaks till 1950-talet. 

Med sig kommer man ha ytterligare plagg utöver Lund & Lunds ordinarie utbud som kommer vara tillgängliga exklusivt under eventet men det kommer tyvärr inte finnas möjlighet till måttsömnad eller MTO i detta inledande skede.

Eventet pågår under onsdag och torsdag nästa vecka och butiken kommer ha öppet i vanlig ordning mellan 9-18. 

Det krävs ingen föranmälan men vet man med sig att man kommer flera stycken är det uppskattat om man hör av sig till info@lundochlund.se

Passa på att se och prova produkterna från ett av världens i vår mening mest inspirerande varumärken. 

 

Kortare bomberjacka som är ett av företagets ledigare signaturplagg.

Dubbelknäppt kostym.

Butikens övervåning på Sturegatan 12.

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Kläder Kavaj Kostym

#1 Måns säger
2017-03-29 12:30 - Anmäl

Välkommet! Men visst är det lite märkligt att Ring Jacket överhuvudtaget inte nämns på L&Ls hemsida?
#2 Måns säger
2017-03-29 15:20 - Anmäl

Ledsen Måns men vår hemsida är under förändring just nu. Kommer naturligtvis finnas
där senare. Ledsen för detta. IG däremot är bättre uppdaterat..

Måns
Lund & Lund
#3 egon säger
2017-03-29 17:49 - Anmäl

Okej, det här är det mest intressanta som hänt på lögnens Stockholms skrädderivärld. Besökte butiken i Tokyo, men sllt var för litet. De har verkligen vissa tyger som är mycket spännande.
#4 Jan säger
2017-03-29 18:30 - Anmäl

Låter trevligt, en butik med bra utbud, men spydigare och otrevligare butikspersonal& ägare i Sverige blir nog svårt att hitta. Avråder folk strakt från att handla där.
#5 egon säger
2017-03-29 18:38 - Anmäl

Butiken har nyligen rekryterat Måns från Gabucci. Vänligare och proffsigare personal finns inte.

Jag kan dock hålla med #4 om att det var ett problem tidigare. Jag går inte alltid runt i dressade kläder, och när jag varit inne i butiken klädd på det viset har jag blivit ignorerad och ibland till och med tilltalats på ett otrevligt sätt när jag försökt titta igenom deras rätt rörigt upphängda sortiment. En gång fick jag dock helt otrolig service, för ett par år sedan. Så det hänger nog på vem som råkar vara i butiken.
#6 Erik säger
2017-03-30 00:45 - Anmäl

Har också råkat ut för Lund och Lunds granskande blickar och obefintliga service. Men det var innan Måns började där och en mer sympatisk människa får man leta efter. En genomtrevlig person och stor förlust för Gabucci - som för övrigt också har usel service. Är väl egentligen bara Hans Allde i Stockholm som tillfullo kan det där med kundvård. Även om man så bara handlar en näsduk får man ett fullvärdigt bemötande!
#7 Måns säger
2017-03-30 06:55 - Anmäl

Erik, Egon och Jan,

Tråkigt att höra om er upplevelse hos oss. Kan bara beklaga att vi ibland brister i service. Vi försöker verkligen och vår målsättning är förstås att alla ska få ett trevligt bemötande.
Vågar man be om en chans till ...?

Lund & Lund
#8 Jan säger
2017-03-30 07:02 - Anmäl

Absolut, kritiken var inte riktad mot dig Måns. Utom ägarna av butiken, och har tyvärr hört andra som heller inte blivet så trevligt bemötta utav dom.
#9 kristian säger
2017-03-30 10:06 - Anmäl

Vilket förvärv Lund & Lund har gjort i Måns. Han gör ju underverk för butikerna han arbetar i - som Gabucci och nu Lund & Lund. Grymt stilkänsla har han också (som dessutom råkar passar mig perfekt) och så är han trevlig också. Bara en sådan sak...
#10 Erik säger
2017-03-30 10:35 - Anmäl

Jag besökte Gabbuci i halvtaskig klädsel, fick ett okej bemötande som resultera i köp! Dock kändes det inte som att de ville sälja utan mer var tvugna eftersom jag råkade gå in i butiken..

Förstår inte hur butiken tänker? Döm inte plånboken efter klädseln!
#11 Jens säger
2017-03-30 11:37 - Anmäl

Måste tyvärr hålla med flera av kommentarerna, har själv upplevt en väldig skillnad i bemötande hos Lund&Lund samt Gabucci beroende på om jag går in iklädd kostym eller jeans. Ibland kan jag känna mig rent utsagt ovälkommen, att man stör, när man kommer in "underklädd" i bägge butikerna. Vänldigt tråkigt, men tur att det finns bättre butiker samt MTM där servicen är en helt annan!
#12 Ted säger
2017-03-30 17:36 - Anmäl

Håller absolut inte med om ovan! Tycker Lund & Lund har helt fantastisk service. Både ägarna och dem anställda har varit stjärnor på herrmodehimlen ända sedan jag började handla där för 15 år sedan!
#13 Monsieur säger
2017-04-19 20:38 - Anmäl

Hej! Sen in här, men har vart i Miami och köpt en Ring jacket kostym. Jättefin! Finns säkert proffsiga benämningar, men jag behöver iaf lägga ut armarna, sy fram knapparna på ärmarna och tighta till den i ryggen och lägga upp brallorna. Vore tacksam för tips på rätt skräddare för detta. Helst i Göteborg, men Sthlm funkar också. Tacksam för svar!
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.


Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

Amended Friday Polos in stock – and...

Läs mer

Shoegazing

Nyhet – Ny kollektion från Skolyx

Läs mer

Hodinkee

Bring a Loupe: Two Omega Chronographs...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen