Manolo logotype

Caruso gästar Gabucci för Trunk Show den 15-16 mars

I nästa vecka kommer italienska kostymspecialisten Caruso från Soragna på besök till huvudstaden och närmare bestämt Gabucci. Det är onsdag och torsdag 15-16 mars då man erbjuder måttsömnad av hela sitt sortiment av kavajer, kostymer, rockar och byxor.

Caruso är ett välkänt varumärke som bevakats här på Manolo i närmare 10 år. Företaget fokuserade länge på att arbeta med Private Label åt andra varumärken och är högt ansedda inom branschen för sin kompetens inom området som sträcker sig 55 år bakåt i tiden.

Caruso har de senaste åren valt att stärka sitt egna varumärke genom en tydligare egen identitet samt unik design. När det kommer till MTM erbjuder man såklart fortfarande allt från moderna tolkningar till klassiskt skrädderi. 

Man lanserade under förra året projektet Gobigold som är en serie tyger med kamelhår. En av de finaste fibrer man kan arbeta med och Gobigold består av antingen 100% kamelhår eller också uppblandat med s170 merinoull för höst/vintertygerna eller linne/silke för sommaren. Gobigold är inte några billiga tyger och en kostym i materialet startar på strax över 15 000 kr men det är samtidigt en otroligt spännande komposition som Caruso har ensamrätt på. 

Om man vill boka en tid för måttagning med Carusos representanter gör man det bäst via mail på webshop@gabucci.se

 

Exempel på klassisk rock ur företagets utbud.

Dubbelknäppt kostym.

En raglanrock eller enkelknäppt kostym.

Caruso Tailor Swing from Caruso on Vimeo.

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Kläder

Andra artiklar om varumärkena: Caruso
#1 Pert säger
2017-03-08 15:52 - Anmäl

Kan det vara något fel med mailadressen? Det studsar när jag försöker maila.
#2 Daniel säger
2017-03-08 16:42 - Anmäl

Ringa kanske?
#3 M säger
2017-03-10 23:56 - Anmäl

Vad kostar det att måttsy en kostym från Caruso?
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.