Manolo logotype

John Lobb Paris Trunk Show på Skoaktiebolaget 24-25 februari

För första gången någonsin kommer anrika skotillverkaren John Lobb Paris till Sverige för en Trunk Show. Det är närmare bestämt nu tlll helgen den 24-25:e februari i Skoaktiebolagets nya butik på Nybrogatan 23 i Stockholm. Thomas Collette som är Commercial Director på John Lobb Paris kommer vara på plats för att besvara frågor och ta upp eventuella MTO-beställningar.

Skoaktiebolaget lanserade John Lobb Paris som sitt senaste tillskott i produktutbudet i samband med invigningen av den nya butikslokalen på Nybrogatan i december. Under helgens Trunk Show kommer det finnas möjlighet att titta närmare på tillverkarens olika modeller som annars inte ingår i Skoaktiebolagets standardutbud. Även bunchar med läderkvaliteter och detaljer som sulor, läster och liknande kommer kunna besvaras av Thomas Collette.

John Lobb Paris är alltså den del som sedan 1976 ägs av Hermés och producerar maskinrandsydda skor av högsta kvalitet i Northampton. Det finns även den anrika bespoketillverkaren John Lobb Ltd i på St James Street i London men erbjuder inte konfektionsskor. 

Under Trunk Showen kommer Skoaktiebolaget att erbjuda alla MTO-beställningar utan extra avgift (1 500 kr). Det kan därför vara extra intressant läge om man funderat på att slå till på ett par skor från en av världens mest kända kvalitetstillverkare. Detta erbjudande gäller från 22-25:e februari såväl i butiken som online.

För att boka en tid för konsultation och eventuell beställning kontaktar man enklast Skoaktiebolaget på sales@skoaktiebolaget.se.

 

John Lobbs version av en Split toe-derby heter Harlyn och finns i stardardutförande från Skoaktiebolaget i mellanbrun mocka.

Den dubbla munkskon Chapell som är en modell typisk för John Lobb i en flammig finish.

Full Brogue-modellen Stowey i mellanbrunt skinn.

Modellen William som av många anses vara förlagan till den moderna dubbla munkskon.

Klassiska oxfordmodellen City II från John Lobb Paris.

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Skor

Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.


Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

Ciro Zizolfi bespoke tweed jacket...

Läs mer

Shoegazing

Nyhet – Ny kollektion från Skolyx

Läs mer

Hodinkee

Auction Report: Two Rolex Kew A...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen