Manolo logotype

Mellandagsrea hos Marcus Malmborg

Idag vill vi tipsa om en av de få mellandagsreor vi faktiskt finner intressanta. Det är Marcus Malmborg som erbjuder 30% rabatt på näst intill hela utbudet från Eidos Napoli för att göra plats för vårens nyheter i januari.

Marcus Malmborg har ni kunnat läsa om vid flera tillfällen här på Manolo de senaste året. Från att ha tagit ett av marknadens mest spännande varumärken; Eidos till Sverige har han utöver måttsömnadstjänsten i sitt showroom under året även lanserat en webshop. Här man kan hitta stora delar av Eidos konfektion så som kavajer, kostymer, byxor och rockar men även ledigare inslag som stickat och Lupo-shirts.

Marcus erbjuder 30% rabatt på hela utbudet på sajten (bortsett från Lupo-shirts som är på 20%) till och med nyårsafton så har man varit sugen på något från Eidos under hösten kan det vara perfekt tillfälle att omplacera eventuella julklappspengar i ett eller ett par långsiktiga investeringar. 

Vår rekommendation när det kommer till just reor är att alltid tänka långsiktigt. Satsa på något som du tror du kommer ha glädje av i flera vintrar framöver och saker som går att kombinera med din övriga garderob. 

Vi tittade över utbudet och valde ut några personliga favoriter som kommer kunna uppskattas både de nästkommande månaderna men även flera vintrar framöver.

Eidos Ciro Brown Flannel Suit

Mörkbrun flanellkostym i modellen Ciro med breda slag. Just en mörkbrun kostym är ett väldigt intressant val då det är mörkt nog att bäras kvällstid och till vardags även kan brytas upp i uddabyxa och kavaj.

Eidos Blue Ciro Flannel DB Jacket

 

Eidos dubbelknäppta version av Ciron är riktigt fin och i mörkblått är den användbar både som del av kostym (tillhörande byxa finns att köpa) eller som uddakavaj till exempelvis grå eller beige flanellbyxa.

 

Eidos Palermo Coat Blue

Att fynda på rean handlar enligt oss i första hand om att tänka långsiktigt. Köp saker som man kommer ha användning för över tid och som man gärna hade velat ha även till fullpris. En mörkblå paletå är en av garderobens absoluta hörnstenar och ser bra ut över såväl ett par jeans som en smoking.

 

Eidos Ragosta Jacket Brown

Ett alternativ för de med lite ledigare stil är Eidos version av field jacket. Här i ull och i tre olika färgställningar. Vår favorit är brun som går perfekt till ett par blå jeans.

 

Eidos Beige Lorenzo Flannel Trousers

 

Beige byxa av modellen Lorenzo som kännetecknas av dubbla plisséringar och hög midja. Om man gillar tanken på en ljus byxa även vintertid men inte riktigt känner sig bekväm i vitt kan en beige vara ett perfekt alternativ. Gör sig otroligt bra både mot blå och grå kavajer.

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Kläder

#1 random säger
2016-12-28 11:35 - Anmäl

Sinnessjukt fina kläder som ger ett starkt begär... kanske tvärtom det man ska känna i dessa mellandagsrea-tider?
#2 Victor säger
2016-12-28 11:39 - Anmäl

Verkar som att det blir till att spendera ut det gamla året...

Ragosta-jackan är ett måste! Marcus postade precis på Instagram och meddelade att alla skor nu är på 50%! Har väl inget annat val än att klicka hem ett par blåa Byrons från Kimber.
#3 Ditt namn säger
2016-12-28 16:26 - Anmäl

Äsch, jag som tänkte slå till på ett par flanellbyxor, men verkar som att de är helt utsålda. Tips på alternativ?
#4 Steve säger
2016-12-29 12:32 - Anmäl

@3, Jag skulle faktiskt rekommendera Ströms x Manolos flanellbyxor. Bra snitt och kvalitet till en rimlig peng. Vet ej om de finns på rea dock.
#5 #3 säger
2016-12-30 00:30 - Anmäl

#4 Taget, får ta en kik. La en beställning på ett par Luxire byxor efter en annan rekommendation, får väl se hur det slutar först...
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.


Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

Maison Bonnet bespoke glasses: The...

Läs mer

Shoegazing

Nyhet – SM i skoreparation 2019

Läs mer

Hodinkee

Introducing: The Chopard Mille Miglia...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen